Pokreni se arhiva

Trening za obuku vršnjačkih edukatora/ki

Trening za obuku vršnjačkih edukatora/ki

Dragi srednjoškolci/ke, i svi vi koji želite da postanete deo Kreativnog omladinskog centra Pančeva za borbu protiv side, uskoro ćete biti u prilici da to i učinite.

Kao i svake godine, KOMPAS organizuje, 23. po redu, Trening za obuku vršnjačkih edukatora/ki.

Trening predstavlja petodnevnu obuku, zvanu "Školica", čijim pohađanjem i uspešnim završetkom postajete vršnjački edukator/ka na temu prevencije HIV/AIDS-a, a ujedno i deo jedne male zajednice, deo pojedinaca koji se udruženim snagama i puni entuzijazma zalažu za bolje sutra.

Dopustite sebi avanturu punu samoosvešćivanja i preispitivanja sopstvenih stavova.

Pre samog seminara, potrebno je proći intervju koji će se održati 7. i 8. novembra u prostorijama Omladinskog resursnog centra u Domu omladine Pančevo.

Osobe koje ga prođu, biće obaveštene o mestu gde će se sam seminar i održati. Seminar je planiran da se održi od 11. do 15. novembra.

Ako želiš da sagledaš svet iz drugih uglova, naučiš da misliš izvan okvira, kod svojih vršnjaka širiš svest o prevenciji HIV-a i side, provedeš divnih 5 dana obojenih emocijama i energijom,
ukoliko smatraš sebe osobom spremnom na promene, ovo je pravi korak za tebe!

Za više informacija i link ka prijavi posetite fejsbuk stranicu www.facebook.com/kompassida ili se obratite na imejl kompasida@yahoo.com

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije