Pokreni se

AmChamps – Young Leaders in Change edukativni program

AmChamps – Young Leaders in Change edukativni program

Sa velikim zadovoljstvom te obaveštavamo da su prijave za novu generaciju jednogodišnjeg edukativnog programa Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) “AmChamps-Young Leaders in Change” otvorene!

Ukoliko imate do 25 godina, na završnoj ste godini osnovnih ili na master studijama, takmičarskog ste duha i želite da unapredite svoje znanje i poslovne veštine, pozivamo vas da pošaljete svoj CV i kratak video do utorka, 29. novembra 2016. godine na adresu saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs. Za više informacija o samom programu, kurikulumu i načinu prijave posetite ovaj link.

AmChamps program je pokrenut u januaru 2014. godine sa idejom da pod jednim krovom spoji talentovane studente i mlade uspešne menadžere, sa ciljem da im omogući sticanje i razvijanje praktičnih znanja i veština neophodnih za poslovanje u modernom svetu.

Svaka generacija AmChamps programa objedinjuje ukupno 40 odabranih učesnika:

  • 20 studenata, starosti do 25 godina, koji se nalaze na poslednjoj godini osnovnih ili na postdiplomskim studijama i
  • 20 uspešnih i mladih menadžera iz kompanija članica AmCham-a.

Tokom celog trajanja programa polaznici su spojeni u parove student (mentee) – menadžer (mentor), koji zajednički sakupljaju bodove tokom redovnog dela programa na osnovu prisustva predavanjima, radionicama i vannastavnim aktivnostima. 10 najbolje rangiranih parova ulazi u polufinale i nastavlja takmičenje kroz rad na Coca Cola Hellenic studiji slučaja, nakon čega 3 najbolja para u finalu dobijaju priliku da rade na projektu pod mentorstvom članova Upravnog odbora AmCham-a. Najbolje studente očekuju prakse u kompanijama članicama AmCham-a i stipendije Univerziteta Sheffield!

Više informacija o samom programu možete dobiti na:

Fotografija je preuzeta sa sajta Portal mladi.

Najnovije