Pokreni se arhiva

Studentsko takmičenje u rešavanju poslovnih problema

Studentsko takmičenje u rešavanju poslovnih problema

Studentsko takmičenje u rešavanju poslovnih problema, „Ace the Case“ u organizaciji revizorske kuće KPMG, koje okuplja najbolje studente završnih godina osnovnih i master studija fakulteta u Srbiji, biće održano od 1. do 3. marta u Beogradu.

Pobednike očekuje vredna nagrada – poseta jednoj od KPMG kancelarija u regiji centralno-istočne Evrope i dodatno usavršavanje sa stranim stručnjacima, radionice „building personal brand” i simulacija intervjua za posao.

Takmičenje, koje je postalo tradicionalno i koje se održava po četvrti put, pruža studentima jedinstvenu priliku da sarađuju sa stručnjacima jedne od najeminentnijih svetskih kompanija u oblasti revizije i konsaltinga.

Prvog i drugog dana takmičenja, studentima će biti održana radionica „master class“, gde će dobiti priliku da prisustvuju predavanju vrhunskih stručnjaka i dodatno unaprede svoje znanje u rešavanju poslovnih problema.

Trećeg dana studenti će, podeljeni u timove, dobiti priliku da stečeno znanje pokažu u praksi, prilikom rešavanja konkretnog poslovnog problema i prezentacije njegovog rešenja.

Odluku o pobedniku doneće stručni žiri sačinjen od partnera i direktora kompanije KPMG nakon pregleda svih prezentacija - rekao je Bojan Tucakov, rukovodilac sektora ljudskih resursa u kompaniji KPMG.

Kompanija KPMG tradicionalno organizuje ovo takmičenje kako bi podržala mlade talente i kako bi studenti stekli veštine koje će im biti od koristi u daljoj karijeri.

Studenti mogu da se prijave preko sajta, a rok za slanje prijava je 15. februar. Potrebno je da studenti pripreme svoj CV i motivaciono pismo na engleskom jeziku i da budu spremni da testiraju svoje analitičke sposobnosti, znanje i prezentacione veštine.

Najnovije