Pokreni se arhiva

Festival Bolje UradiTi Sam & Handmade Market

Festival Bolje UradiTi Sam & Handmade Market

Ako želiš da učiš, da organizuješ, da se zabaviš, da se kreativno izraziš, ovo je festival za tebe. Prijavi se da postaneš deo tima „Bolje UradiTi Sam“.

Treći po redu festival „Bolje UradiTi Sam” održaće se u drugoj polovini aprila, a pre toga tačnije 8. i 9.april 2017. u Božidarcu (Radoslava Grujića 2, Vračar) planiran je Handmade market na kome će biti predstavljeni ručno izrađeni proizvodi praćeni uz pažljivo osmišljen program. Do sada su realizovana dva festivala, krajem 2015. u proleće 2016. godine i bilo je ludilo – sjajna energija, mladi i kreativni ljudi su ispunili prostori u kome su učili, stvarali i zezali se, što znači da ne treba da propustiš ovu priliku.

Zainteresovani mladi koji se prijave da budu deo tima festivala „Bolje UradiTi Sam“ dobiće priliku da rade na različitim kul stvarima koje se tiču organizacije jednog ovakvog festivala kao i Handmade marketa.

Planirani timovi su logistika, saradnja sa kreativcima, prikupljanje sponzorstva i donacija, marketing, dizajn, osmišljavanje programa i drugi timove po potrebi – možeš naravno i u više timova da učestvuješ, to pre svega zavisi od toga koliko vremena imaš.

Ako si zainteresovan/a da budeš deo organizacionog tima festivala i marketa klikni ovde za prijavu.

Prijave traju do 5. aprila 2017.

Više informacija možeš naći na Fejsbuk strani Bolje UradiTi Sam. Ako imaš bilo kakva pitanja, šalji ih na boljeuraditisam@gmail.com

Najnovije