Pokreni se

Postani deo Centra za razvoj ideja

Postani deo Centra za razvoj ideja

Centar za razvoj ideja traži nove članove! Potrebni su nam mladi koji žele da budu deo kreativnog i snalažljivog tima i da učestvuju u realizaciji projekata iz oblasti ekologije, kulture i preduzetništva, kao i da budu inicijatori istih. Imaćete priliku da usavršite svoje veštine i istražujite nova znanja, steknete nova iskustva i na taj način izađete iz zone komfora kroz interne radionice, različite seminare i vršnjačku edukaciju.

Timovi kojima je potrebno pojačanje su:

1. Tim za preduzetništvo – Aktivnosti obuhvataju podržavanje omladinskog preduzetništva u vidu širenja svesti o njegovom značaju i podrazumevaju organizovanje različitih predavanja, konferencija i edukativnih radionica. Glavni cilj je da zajedničkim snagama uputite mlade sa idejama u glavne korake pri ostvarivanju njihovog biznisa.

2. Tim za kulturu – Glavni zadatak je podsticanje mladih talenata da ostvare svoje potencijale, saradnja sa kulturnim institucijama i organizacijama, promocija kulturnih vrednosti među mladima, kao i organizacija kulturnih događaja.

3. Tim za ekologiju – Članovi su uključeni u organizovanje projekata i akcija iz oblasti zaštite životne sredine i reciklaže, u edukaciju mladih o mogućnostima korišćenja obnovljivih izvora energije i podsticanje na odgovorno ponašanje prema okruženju. Na ovaj način, podstičete članove da upotrebe svoje znanje i kreativnost u svrhu očuvanja naše planete.

4. Marketing tim – Zadužen je za redovno održavanje sajta udruženja putem pisanja vesti i blogova, za aktivno prisustvo na društvenim mrežama, komunikaciju sa medijima, pripremu ostalih članova za javni nastup i aktivno učestvovanje u radu ostalih timova, kako bi se na adekvatan način prenela slika o celoj organizaciji.

Centar za razvoj ideja je nevladina organizacija čiji je fokus podsticanje razvoja kreativnih ideja kod mladih, dok su glavni ciljevi unapređivanje njihovog položaja u društvu, ukazivanje na aktuelne probleme i realizaciju različitih programa za njihovu edukaciju, uglavnom u  oblastima preduzetništva, kulture i ekologije.

Svi zainteresovani mogu da se prijave tako što će popuniti formular putem sledećeg linka i poslati svoj CV na mail centar@razvojideja.org.rs.

Rok za prijavu je 1. maj do 22 h.

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije