Pokreni se

Besplatne radionice „Student Launch”

Besplatne radionice „Student Launch”

Mnogi kažu da u Srbiji nema dovoljno prilika za mlade. Ekipa iz agencije Evoke je tu da nas razuveri. Njih 16 svakodnevno radi i rešava probleme više od 30 klijenata. Vode se rečenicom „Na kraju života, ne ostaje nam ono što smo sakupili, već ono što smo dali”.

Vođeni time, Evoke agencija ovog leta organizuje besplatne radionice pod nazivom „Student Launch”. Radionice su namenjene svim studentima i srednjoškolcima, kao i onima koji se tako osećaju. Projekat je koncipiran kao višemesečni program celodnevnih radionica, kroz koje će učesnici usvojiti nova znanja i veštine iz sveta marketinga, kao i jako bitnih tema za sve buduće profesionalce – rad u timu, komunikacione veštine, javni nastup i razgovor za posao.  Svi zainteresovani svoje prijave mogu poslati na linku – www.evoke.rs/lansirajse.

Prijave su otvorene do 8. juna u 23:59h. 

Projekat će se odvijati u periodu od sredine juna do kraja septembra 2017. godine. Učesnici će biti podeljeni u četiri grupe od po pet osoba, shodno njihovim afinitetima i predznanju u ovim oblastima. Svaka grupa će za vreme trajanja projekta, imati mesečno jednu celodnevnu radionicu, što ukupno čini 3 radionice, uz uvodno predavanje na kojem će prisustvovati svi učesnici.

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije