Pokreni se arhiva

Prilika za devojčice koja se ne propušta - rok kamp baš za tebe

Prilika za devojčice koja se ne propušta - rok kamp baš za tebe

Da li bi tokom ovog letnjeg raspusta volela da učiš da sviraš instrument koji ti odabereš, da napraviš svoj bend sa kojim ćeš nastupati, da se upoznaš i družiš sa vršnjakinjama iz različitih gradova i mesta koje slušaju istu muziku kao ti? Ako je odgovor DA, baš tebi je namenjen prvi Rok kamp za devojčice!

Kamp će se održati od 21. do 27. avgusta na Avali, u dečjem odmaralištu “Šuplja stena.” Devojčice uzrasta od 10 do 14 godina, iz svih delova Srbije, mogu se prijaviti za učenje i usavršavanje sviranja bubnja, gitare, bas gitare ili klavijatura u okviru radionica koje će voditi 8 mladih i uspešnih mentorki - muzičarki. Svoje nove veštine moći ćeš da pokažeš na zajedničkom nastupu na otvorenoj sceni odmarališta “Šuplja stena” 27. avgusta.

Svoju prijavu, koja treba da sadrži ova 3 dela, pošalji do nedelje 18. juna 2017:

  1. Kratak video (do 5 minuta) u kome se predstavljaš, i ispričaš da li se već baviš muzikom, zašto želiš da učestvuješ, kažeš nešto o svojim omiljenim bendovima, kako bi nazvala svoj bend, i čime želiš da se bavi kad porasteš. Pročitaj više o prvom delu prijave u celom tekstu konkursa;
  2. Kratki upitnik koji popunjavaju roditelji;
  3. Potpisanu i skeniranu saglasnost roditelja

Kada ćeš saznati da li si primljena? Već 25. juna!

Pošto su kapaciteti ograničeni, na prvom rok kampu za devojčice neće učestvovati sve devojčice koje to budu želele, ali vrlo je važno da se zbog toga ne obeshrabrite. Ne zaboravi, ovo je samo prvi Rok kamp za devojčice u nizu!

Iza kampa stoji tim mladih žena koje su već uspešno organizovale četiri ciklusa besplatnih bubnjarskih radionica za devojčice u Smederevu, Beogradu i Pančevu tokom 2015. godine, za kojima je vladalo veliko interesovanje, kako učesnica, tako i medija.

Vođa mentorskog tima je Selena Simić (25), bubnjarka iz Smedereva. Selena je godinama svirala u bendovima Fandango i Vibrator u rikverc, a sada je članica bendova Nemesis, Goatmare & the Hellspades i Raskid13, kao i bubnjarskog benda Dragoljuba Đuričića Balkanska lavina.

Projekat je jedan od deset pobednika konkursa Klub Superste za 2016. u okviru programa SUPERSTE.NET. Prijatelji kampa su Opština Vračar, Disciplina, Rekonstrukcija Ženski fond, i mnogi pojedinci i pojedinke.

Za više informacija o kampu kontaktiraj organizatore na FB (Rok kamp za devojčice), Twitteru (@Rok_kamp), Instagramu (rok_kamp_za_devojcice) ili na 060/3338-160. Ceo tekst konkursa pogledajte na ovom linku.

Izvor naslovne fotografije: pixabay.com

Najnovije