Pokreni se arhiva

„Music test” – poziv za volontere

„Music test” – poziv za volontere

Želiš da budeš deo energičnog tima, naučiš kako funkcioniše organizovanje jednog muzičkog festivala, prisustvuješ audicijama, polufinalnoj i finalnoj večeri takmičenja mladih izvođača, i budeš, ne samo svedok rađanja budućih zvezda,već i desna ruka poznatih izvođača?

„Music test“ je pravo mesto za tebe!

U pitanju je treća sezona manifestacije, posvećena afirmaciji solo izvođača i bendova koji stvaraju kvalitetnu autorsku muziku iz oblasti rock-a, pop-a, hip-hopa. Kandidati prolaze kroz sedam audicija, polufinale i finale. Žiri čine eminentni muzičari domaće scene i osim ocenjivanja, svojim savetima pomažu takmičarima u njihovom daljem napredovanju. Posebna poslastica su poznati bendovi, gosti poslednje dve večeri, koji će sa mladim nadama deliti stejdž. Nakon svih devet krugova, ostaju tri pobednika. Po jedan iz svakog žanra. Najtalentovaniji biće nagrađeni snimanjem albuma i video spota.

Dakle, ključno je da voliš muziku, dobru i pozitivnu energiju i da shvatiš da si kao deo našeg tima važna karika u organizaciji manifestacije! Učestvovanjem možeš da stekneš iskustvo iz oblasti marketinga, menadžmenta, novinarstva…

Na imejl office@musictest.org potrebno je da pošalješ: ime, prezime, datum rođenja, kao i kontakt telefon.

Rok za prijave je 15. avgust.

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije