Pokreni se arhiva

Globalna škola preduzetništva – AIESEC

Globalna škola preduzetništva – AIESEC

U nameri da mladima približe preduzetnički duh, AIESEC sprovodi projekat pod imenom Globalna škola preduzetništva koji će se ovog leta po treći put održati u Beogradu. Učesnici će imati priliku da rade u multikulturalnom okruženju u kojem će im studenti iz inostranstva u periodu od 14. jula do 9. avgusta pomagati da razviju svoju ideju.

Srbija se suočava sa problemom nezaposlenosti, posebno kod mladih, što je navelo mnoge da posao potraže u nekoj drugoj državi. Istraživanja su pokazala da kada bi mogli da biraju, samo bi 30% stanovništva odlučilo da započne sopstveni posao, u poređenju sa 65% koji bi radili za platu u javnom sektoru i 5% u privatnom.

Cilj projekta je da pokrene preduzetnički duh u mladima i upozna ih sa mogućnostima samozapošljavanja. Učešćem na ovom projektu imaćete priliku da razvijete svoju preduzetničku ideju, naučite kako da targetirate svoje ciljne grupe, planirate finansije, a u svemu tome dobićete pomoć inostranog studenta i stručnog kadra partnerskih organizacija.

Participacija je 1.800 RSD, a prijavu možeš popuniti na sledećem link-u.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Više informacija možete dobiti slanjem poruke na e-mail adrese:

aleksandar.rasic@aiesec.net

marijamakimilic97@gmail.com

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije