Pokreni se

Moj prvi sajt 4.0

Moj prvi sajt 4.0

iSerbia otvara novi konkurs za sve polaznike projekta Moj Prvi Sajt 4.0 koji će proći kroz najsavremeniji sistem obuke ovladavanja znanjima i veštinama za izradu Prvog sajta.

Udruženje iSerbia je sprovelo projekat Moj Prvi Sajt (MPS) prvi put 2013. godine, uz podršku Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, sa ciljem da obuči 70 srednjoškolaca širom Srbije da samostalno naprave i promovišu svoj prvi sajt.

Kako je odziv polaznika bio iznad očekivanog projekat Moj Prvi Sajt se nastavio i narednih godina, pa je kroz sam pojekat prošlo više od 200 polaznika.

Udruženje iSerbia sve polaznike stipendira sa 90% vrednosti projekta koje se ogleda u paketu od tri onlajn kursa naziva Moj Prvi Sajt u trajanju od šest meseci (Uvod u programiranje, Web development i Internet Marketing čija je ukupna zvanična cena 12.495 dinara) sa svom pratećom podrškom od strane mentora kao i mogućnošću da znanje stiču kroz najsavremeniji sistem onlajn učenja koji u sebe uključuje elemente gejmifikacije i motivacije.

Polaganje pomenutih onlajn kurseva omogućiće vam sticanje neophodnih znanja za kreiranje Mog Prvog Sajta a onaj najuspešniji u izradi istog kao nagradu dobija Tablet računar koji takođe obezbeđuje udruženje iSerbia kao i sertifikat o položenim onlajn kursevima.

Ko može da se prijavi?

Pravo na ucešće imaju učenici i studenti do 28 godina koji ranije nisu učestvovali u projektu Moj Prvi sajt i koji su iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Način i rok prijave

Prijavite se klikom OVDE do 30. aprila  2018. godine.

Onih 100 najmotivisanijih će dobiti priliku da bude deo jedinstvenog i već tradicionalnog projekta koji vam daje priliku da ovladate IT veštinama.

Napomena: Kandidati koju budu izabrani u prvih 100 imaju obavezu pokrivanja administrativnih troškova organizacije obuke u iznosu od 2.499 dinara.

Više informacija možete pronaći na sajtu iSerbia.

Izvor naslovne fotografije: pixabay.com

Najnovije