Pokreni se

Poziv za volontere na 5. Internacionalnom festivalu kamerne muzike Convivium Musicum

Poziv za volontere na 5. Internacionalnom festivalu kamerne muzike Convivium Musicum

Ukoliko voliš klasičnu muziku, nova poznanstva i volontiranje, ovo je prava prilika za tebe!

5. Internacionalni festival kamerne muzike Convivium Musicum, koji će se održati od 25. do 28. septembra 2018. godine u Kragujevcu, raspisao je konkurs za volontere! Prijava za volontere traje do 31. avgusta 2018. godine, a do prijave klikni ovde.

Udruženje građana Convivum Musicum osnovano je u januaru 2015. godine kao neprofitno udruženje koje ima za cilj obogaćivanje kulturnog života grada Kragujevca, regiona Šumadije i Srbije kroz jedinstvene projekte. Udruženje se bavi organizacijom aktivnosti na polju umetnosti radi: promovisanja kulture i klasične muzike, afirmacije mladih umetnika, ostvarivanja međunarodne saradnje u svrsi razmene kulturnih i umetničkih dostignuća i promovisanja srpske umetnosti u inostranstvu. Članovi Udruženja su mladi entuzijasti, već ostvareni u svojim oblastima delovanja, kao i istaknuti profesionalci.

Internacionalni festival kamerne muzike Convivium Musicum osnovan je 2014. godine sa ciljem da se muzička scena Srbije obogati novom i jedinstvenom muzičkom manifestacijom.

Preuzeto sa ovog sajta.

Fotografija preuzeta odavde.

Najnovije