Pokreni se arhiva

Dugotrajno volontiranje u BIOM-u

Dugotrajno volontiranje u BIOM-u

Ukoliko imaš između 18 i 30 godina, voliš prirodu, ptice i želiš da ih zaštitiš, a vikende radije provodiš u prirodi nego u krevetu? Pojam komfora za tebe je vreća za spavanje i šator, društvena si osoba i voliš da radiš u timu, ne smeta ti fleksibilno radno vreme i želiš steći iskustvo života u inostranstvu?

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije u saradnji sa prirodnjačkim udruženje iz Hrvatske - BIOM, poziva sve zainteresovane mlade prirodnjake da od prirodnjaka iz BIOM-a uče o prirodi, ali i radu u nevladinoj orgaizaciji.
Projekat traje od 6 do 12 meseci, svi troškovi tokom projekta poput smeštaja, hrane, prevoza i džešarca su za volontera/ku su obezbeđeni.

Za više informacija o projektu kliknite ovde ili pišite na paula@biom.hr

Udruženje BIOM započelo je svoj rad 2006. godine, a od tada radi na zaštiti ptica i prirode u Hrvatskoj i svetu. Okuplja preko 300 članova i stotinak volontera (lokalnih i međunarodnih). U svom radu nastoji da zaštiti ptice i njihova staništa putem aktivnosti poput monitoringa flore i faune, borbe protiv krivolova, restauracije staništa, podizanja svesti javnosti o važnosti njihove zaštite i popularizacije zaštite prirode.

Preuzeto odavde.

Najnovije