Pokreni se

ESN BelUpgrade vrši prijem novih članova

ESN BelUpgrade vrši prijem novih članova

Ukoliko si druželjubiv, pričaš makar jedan strani jezik i voliš dobro društvo, pridruži se studentskoj organizaciji ESN BelUpgrade i učini nečiji boravak u Beogradu nezaboravnim! 

Bilo da si brucoš na startnoj poziciji ili još nekoliko koraka pred cilj, pozvan/pozvana si da obogatiš svoj studentski život tako što ćeš ugrabiti jedinstvenu priliku i postati deo ESN BelUPgrade tima! Omogući stranim studentima da iskuse Beograd iz prve ruke. Nauči nove veštine. Učestvuj u organizovanju događaja. Budi društveno odgovoran. Druži se sa Erasmus studentima i upoznaj jedan sasvim drugačiji svet!

Postani deo nezavisne, neprofitne, studentske organizacije koja okuplja domaće i strane studente. ESN BelUPgrade je deo najveće internacionalne organizacije u Evropi, Erasmus Student Network, koja broji preko 15.000 članova u 40 zemalja. Nastala je 1989. sa idejom da „studenti pomažu studentima” i to je i dan danas glavni moto organizacije koja funkcioniše na lokalnom, nacionalnom i internacionalnom nivou.Erasmus Student Network ima podršku Evropske komisije.

ESN BelUpgrade postoji već 5 godina i broji 75 članova, podeljenih u 5 timova, koji svakodnevno svojim volonterskim radom pomažu da se svaki strani, ali i domaći student oseća kao kod kuće tokom ili po završetku razmene.

Prijave traju do 30. septembra do 23:59h, a ti klikni ovde ukoliko želiš da se postaneš deo ESN BelUpgrade ekipe!

Najnovije