Pokreni se arhiva

ENTER festival traži volontere!

ENTER festival traži volontere!

Želiš da postaneš volonter ENTER festivala? Zanima te kako se organizuju veliki muzički festivali, ka 12 ko najbolje organizovati logistiku, program i kako napraviti spektakl? Ambasadori ENTER festivala imaju priliku da uz tim profesionalaca nauče kako se organizuje veliki muzički festival!

Uz pomoć ovog iskustva, razvićeš svoje komunikacione veštine, steći ćeš mentorsku edukaciju, znanje i alate za praktični rad, ali ćeš imati priliku da unaprediš i ispoljiš svoje organizacione i kreativne sposobnosti! Ukoliko te malo više zanima rad na društvenim mrežama, logistika, komunikacija, promocija i generalno marketing, prijavi se i dobićeš mogućnost da naučiš mnogo toga! 

Svoje lične podatke pošalji na mail: volonteripromoteri@enterfestival.net  uz naznaku “ENTER AMBASADOR 2019”. Više informacija možete pronaći na sajtu: https://www.enterfestival.net/ .

Pri selekciji kandidata nije presudno radno ili volontersko iskustvo. Ukoliko posedujete CV, preporuke, sertifikate, pohvale i sve što bi značilo i išlo u prilog da baš Ti budeš ENTER ambasador, dostavi to u prijavi. Bilo bi poželjno da dostaviš i jednu fotografiju. Prijave osoba mlađih od 16 godina neće biti uvažene.

Preuzeto sa Portala Mladi.

Najnovije