Pokreni se

Budi deo prve NESCAFÉ 3in1 generacije!

Budi deo prve NESCAFÉ 3in1 generacije!
Ukoliko imaš skriveni talenat, ne znaš kako da ga pokažeš svetu i nemaš priliku da ga usavršavaš, prijavi se do 5. oktobra i daj svom talentu šansu, jer   kompanija Nestlé sa brendom NESCAFÉ 3in1 objavljuje početak konkursa NESCAFÉ 3in1 generacije!
Ako imaš od 16 do 26 godina, nadaren si u nekoj posebnoj oblasti, kompanija Nestlé sa brendom NESCAFÉ 3in1 pokreće konkurs za generaciju mladih i talentovanih ljudi, koji će imati priliku da dobiju nagradu u iznosu od 2018 evra za dalji razvoj, unapređenje i usavršavanje svog talenta.
Konkurs je otvoren od 6. septembra do 5. oktobra 2018. godine, nakon čega sledi period glasanja od 10. oktobra do 6. novembra 2018. godine.

Kao brend voljen među mladima, koji simbolizuje socijalizaciju, druženje i zabavu, NESCAFÉ 3in1 ovim konkursom želi da ohrabri mlade talente, kojih je mnogo širom naše zemlje, i pomogne im da razviju svoj potencijal izvan sadašnjih mogućnosti. Poznato je da je talenat važan preduslov na putu do uspeha, ali je na njemu potrebno raditi, kao i pružati mu podršku kako bi se dostigao maksimum!

Prijave za učestvovanje na konkursu vrše se putem sajta www.nescafe3in1generacija.com,  slanjem video prijave učesnika dužine do dva minuta, u kojem on/a predstavlja svoj talenat i veštinu javnosti i navodi razloge zbog čega bi trebalo da osvoji nagradu, kao i svrhu za koju bi je iskoristio/la. Samo video prijave koje ispunjavaju uslove konkursa će biti uzete u razmatranje i biće im omogućeno učešće. Važno je detaljno pročitati i upoznati se sa  pravilima nagradnog konkursa na www.nescafe3in1generacija.com.

Ovaj projekat omogućiće da građani cele Srbije svakodnevnom kupovinom kafe urade nešto plemenito – kupovinom bilo kog NESCAFÉ 3in1 i NESCAFÉ 2in1 proizvoda podržavaju se mladi ljudi u Srbiji, jer se deo sredstava od prodaje izdvaja za nagrade NESCAFÉ 3in1 Generacije!

NESCAFÉ 3in1 Generacija želi da ujedini Srbiju u misiji poboljšanja opštih uslova za mlade u našoj zemlji, postavljajući primer za privatni sektor u oblasti rešavanja pitanja od društvenog značaja, od kojih je podrška mladima jedan od najvažnijih. Kompanija Nestlé posvećena je kreiranju perspektivnih zajednica u kojima posluje – ona na brojne načine pomaže mladima da završe obuke, steknu prilike za zaposlenje i dodatne veštine, te daju pozitivan doprinos svojoj okolini.

Preuzeto sa Portal Mladi.

Najnovije