Pokreni se

Postani urednik Prevodilačke radionice za španski jezik

Postani urednik Prevodilačke radionice za španski jezik

iSerbia tim se proširuje, zato te poziva da se prijaviš na konkurs za urednika Prevodilačke radionice za španski jezik! iSerbia je organizacija registrovana u Beogradu, ali rasprostranjena po celoj Srbiji, koja ima za cilj podsticanje omladinskog preduzetništva, inovativnosti i aktivizma, kao i promociju mladih, uspešnih i talentovanih ljudi širom Srbije. Jedan od naših projekata je i naš izuzetno posećen portal, www.iSerbia.rs, koji ne služi samo predstavljanju organizacije, već i pružanju informacija i vesti mladima iz oblasti obrazovanja, usavršavanja, biznisa i aktivizma, podatke o osnivanju firme ili udruženja, konkurse za mlade i još mnogo čega. Poznati smo po brojnim edukativnim događajima koje smo organizovali, projektima za mlade, kao i priznanjima PC Press top 50 2013 i polufinale European Youth Award 2015.

Radna zaduženja na mestu urednika prevodilačke radionice za španski jezik bila bi:

  • Uređivanje pisanog sadržaja za portal iSerbia u okviru rubrika koju urednik vodi; 
  • Lektorisanje tekstova i odabir tekstova za prevod; 
  • Prisustvo sastancima uredništva; 
  • Strateško planiranje razvoja rubrike koju urednik vodi; 
  • Prosečno opterećenje: sat vremena dnevno.

Uslovi da postaneš urednik ove radionice su:

  • Da si student završne godine, apsolvent, diplomirani ili master hispanista;
  • Svi prijavljeni kandidati biće uzeti u razmatranje, a prednost imaju oni sa iskustvom u pisanju tekstova ili uredništvu. Ukoliko nisi student nekog od gore navedenog smera, a imaš iskustva u pisanju, ne ustručavaj se da se prijaviš.

Za prijavu pošalji svoj CV i jedan članak preveden sa španskog na srpski jezik (uz slanje i originalnog članka), a u samom e-mailu navedi svoje iskustvo sa španskim jezikom. E-mail za prijavu je prevodilackaspanski@iserbia.rs, a rok za prijavu je 30. septembar 2018. godine.

Više o konkursu i o benefitima pročtaj klikom ovde.

Fotografija preuzeta odavde.

Najnovije