Pokreni se arhiva

Besplatan dvomesečni program product dizajna u Beogradu

Besplatan dvomesečni program product dizajna u Beogradu
Ove jeseni u Beogradu održaće se besplatan kurs product dizajna u kom će imati priliku da učestvuje pet odabranih kandidata. Kurs pod nazivom Fivefold organizuje i vodi Đorđe Vanjek, dizajner sa više od 10 godina iskustva u kreiranju digitalnih proizvoda.

Cilj je da se kroz dvomesečni kurs prođe ceo proces dizajna proizvoda — od samog dizajniranja aplikacija i sajtova preko akvizicije klijenata, prezentacije i profesionalnih komunikacionih veština, istraživanja, dobijanja fidbeka, planiranja i vođenja projekta, davanja fidbeka i kontinuiranog učenja. Učesnici kursa će u tom procesu učiti o:

  • Principima dizajna
  • Komunikaciji
  • Istraživanju
  • Prezentovanju
  • Prioritizaciji

Kurs je namenjen mladima između 15 i 20 godina, koji žive ili imaju mogućnost fizičkog prisustva u Beogradu i imaju makar osnovno znanje engleskog jezika. Prijave su otvorene do 16. oktobra, na sledećem linku. Više informacija o kursu i procesu selekcije možete pogledati ovde.

Predavač Đorđe je tokom prethodnih 10 godina radio na razvoju digitalnih proizvoda kroz rad u agencijama, startapima, ali i kroz građenje svojih startapa.

On je tokom dve godine na svom YouTube kanalu koji je pratilo više od 2000 ljudi objavljivao edukativne snimke iz oblasti dizajna korisničkog interfejsa, programiranja, 3D modelovanja itd. Nakon što je brz napredak tehnologije većinu informacija iz njegovih videa učinio zastarelim, odlučio je da ugasi kanal, ali je ostao posvećen edukaciji i prenošenju znanja.

Preuzeto odavde.

Fotografija preuzeta odavde.

Najnovije