Pokreni se arhiva

Postani Lidlova Gastro zvezda!

Postani Lidlova Gastro zvezda!

Kompanija Lidl Srbija pokrenula je na društvenim mrežama konkurs pod nazivom „Lidlova Gastro Zvezda“  namenjen svima onima koji žele da pokažu svoj talenat i kulinarsko umeće, kao i da izgrade svoje profile na društvenim mrežama. Za prijavu na konkurs dovoljna je fotografija kulinarskog specijaliteta, koju zainteresovani treba da postave na svoje profile ili profile kompanije Lidl Srbija.

Takmičenje će se odvijati u nekoliko faza, a svi zainteresovani za učešće na ovom konkursu treba da, u periodu od 9. do 27. maja, fotografišu svoj specijalitet uz kratak opis jela, kao i uz objašnjenje zašto baš to jelo i šta ono za njih predstavlja. Dodatno, na fotografije treba da se označi profil kompanije Lidl Srbija i moraju da budu praćene hashtag-ovima #LidlGastroZvezda i #LidlSrbija. Fotografije na profilima učesnika treba da budu objavljene javno, uz uključenu opciju „public“ na Facebook-u, odnosno otključan profil na Instagram-u.

Na kraju prijavnog perioda, posle 27. maja, biće odabrano 20 učesnika koji potom ulaze u eliminacione krugove, u kojima tokom 3 nedelje pripremaju po jedan specijalitet na zadatu temu, koja će biti objavljena na društvenim mrežama Lidl Srbija.

Iz nedelje u nedelju broj učesnika će se smanjivati dok na samom kraju ne ostanu tri najtalentovanija koja će se nadmetati u Live finalu. Lidlovu gastro zvezdu odabraće žiri sastavljen od predstavnika kompanije i poznatih food blogerki: Maja Petrović (Vitki Gurman), Maja Babić (Maja Cooks and Bakes) i Dragana Pušica (Moje Grne), uz glavnog chef-a Nebojšu Anđelkovića, vlasnika škole kuvanja Kompot.

Pobednik konkursa dobija jednogodišnji ugovor sa Lidlom, mogućnost da postane nova domaća online zvezda i kulinarsku radionicu po izboru u školi kuvanja Kompot. Pored toga, pobednik postaje saradnik kompanije, dok mu Lidl Srbija pruža podršku u promociji njegovih kanala kroz svoje kanale komunikacije.

Za više detalja posetite sajt www.lidl.rs na kome se nalazi Pravilnik ovog konkursa i pratite društvene mreže kompanije Lidl Srbija.

Ne propustite priliku, zakuvajte ručak i postanite Lidlova gastro zvezda!                                

 

Najnovije