Pokreni se arhiva

Podnošenje projekta: Unapređivanje javnih politika zapošljavanja mladih i preduzetništva na lokalnom nivou

Podnošenje projekta: Unapređivanje javnih politika zapošljavanja mladih i preduzetništva na lokalnom nivou

Beogradska otvorena škola, u okviru projekta WeB4YES (Inicijativa organizacija civilnog društva Zapadnog Balkana za podršku zapošljavanja mladih) raspisuje poziv za podnošenje projekata koji imaju za cilj unapređivanje javnih politika zapošljavanja mladih i preduzetništva na lokalnom nivou. Kroz Poziv se nastoji da se unaprede kapaciteti organizacija civilnog društva sa Zapadnog Balkana za učešće u donošenju odluka u javnim politikama, kao i za kreiranje i implementaciju inovativnih inicijativa vezanih za zapošljavanje mladih, zapošljivost i preduzetništvo.Pored toga, putem Poziva se podstiču organizacije civilnog društva iz regiona Zapadnog Balkana da sarađuju u osmišljavanju i implementaciji inovativnih pristupa usmerenih na zapošljivost i zapošljavanje mladih.

Maksimalan iznos budžeta za svaki pojedinačni projekat može biti do 10.000,00€. Ukupna sredstva izdvojena za poziv iznose do 150.000,00 €.

Ovde možete preuzeti dokumenta neophodna za apliciranje.

Projektni predlozi se podnose do 5. juna 2019. godine putem onlajn formulara.

U cilju promocije poziva Beogradska otvorena škola će organizovati tri info sesije, u Beogradu, Nišu i Novom Sadu po sledećem rasporedu: 

16.05.2019.godine, Beograd, EU info Centar sa početkom od 14:00h

22.05.2019. godine, Niš, EU Info kutak sa početkom od 12:00h

23.05.2019. godine, Novi Sad, Media Center Vojvodine sa početkom od 12:00h

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete nekoj od Info sesiji, molimo vas da se prijavite putem linka. Dodatne informacije o Info sesijama možete dobiti na mail: web4yes@bos.rs

Fotografija je preuzeta odavde.

Najnovije