Pokreni se

Budi deo Coke Summership 2019

Budi deo Coke Summership 2019

Šta je Coke Summership?

Idealna letnja doza znanja i pravog poslovnog iskustva koje će ti pomoći da iskoristiš svoj potencijal i profesionalno se usavršiš.

Praksa ti pruža mogućnost da tokom šest nedelja radiš četiri dana u nedelji sa mentorom na realnom projektu koji se realizuje u kompaniji, a jedan dan u nedelji je rezervisan za treninge i obuke koji će ti pomoći da razviješ ključne kompetencije za dalji razvoj.

Svi studenti koji uđu u program dobijaju sertifikat da su završili praksu i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija.

Praksa traje 6 nedelja, u periodu od 05. jula do 16. avgusta.

Kome je namenjen Coke Summership?

Studenti svih akreditovanih univerziteta, viših i visokih škola u Srbiji koji su u maju odslušali treću godnu, studenti četvrte godine, apsolventi, diplomci koji su studije završili najkasnije u prethodne dve godine, kao i polaznici master studija.

Prijave su otvorene od 15. aprila do 20. maja

Ovaj program nudi radost, entuzijazam, želju za znanjem i timski rad - reči koje su obeležile iskustvo preko 180 Summershipovaca u 6 generacija od kojih je 62 zaposleno u kompaniji.

Tokom Coke Summership programa bila sam deo tima koji se bavi razvojem kanala prodaje. Imala sam tu čast i zadovoljstvo da sarađujem i učim od talentovanih ljudi, željnih da pruže podršku i podele svoje znanje u svakom trenutku. Okružena sjajnim timom u dinamičnoj i pozitivnoj atmosferi, tokom rada na stvarnom projektu sam dobila praktično znanje i nove veštine, neophodne svim mladim ljudima za uspešni razvoj karijere. Nakon prakse pružena mi je prilika da budem deo Coca-Cola HBC Srbija tima, u mom polju interesovanja, u sektoru Marketinga. - izjavila je jedna od uspešnih polaznica ove prakse.
Za sve dodatne informacije o iskustvima vidi ovde.
Informacije preuzete sa cokesummership.com

Fotografija je preuzeta odavde.

Najnovije