Pokreni se arhiva

Poziv za učesnike na Erasmus+ trening Vision Ahead

Poziv za učesnike na Erasmus+ trening Vision Ahead

Poziv za učesnike na Erasmus+ trening Vision Ahead koji će se održati od 08. do 15. decembra 2019. godine u mestu Plovdiv, Bugarska!

Smokinya Foundation organizuje Erasmus+ trening Vision Ahead na kojem će učestvovati mladi iz Bugarske, Nemačke, Grčke, Mađarske, Italije, Letonije, Poljske, Makedonije, Rumunije, Španije i naravno Srbije! Cilj treninga je razvoj veština korišćenja medija za promovisanje nevladinih organizacija i socijalnih preduzeća. Ukoliko želiš da razviješ veštine medija radi promovisanja nevladinih organizacija i socijalnih preduzeća u kojima radiš/volontiraš, želiš da učiš kroz radionice, igre i druženje sa jos 20ak učesnika iz različitih zemalja, prijavi se! Ovaj trening je namenjen osobama starijim od 18 godina koji žive u Srbiji i rade/volontiraju u nevladinim organizacijama ili socijalnim preduzećima. Za vreme treninga učesnici će:

  • Imati prilike da se upoznaju sa medijskom pismenošću

  • Steći praktične veštine u stvaranju filmova u svim fazama

  • Istražiti načine za promovisanje i diseminaciju online video zapisa

  • Prilagoditi medijsku pismenost sa svojim metodom rada i ciljnim grupama

  • Kreirati promotivni video za socijalna preduzeća i neprofitne inicijative u Plovdiv-u.

Treninzi Erazmus+ programa podrazumevaju učenje u okviru neformalnog obrazovanja i razmenu iskustva sa grupama drugih mladih ljudi sličnih interesovanja iz različitih zemalja. Troškovi smeštaja, hrane i organizacije razmene su pokriveni 100%, a troškovi puta u visini do 180 evra.

Troškovi participacije iznose 60 evra. Više informacija o treningu možeš pronaći ovde

Prijava za program vrši se popunjavanjem forme dostupne na ovom linku. 

Rok za prijavu je: 30. septembar 2019. godine!

Napomena: Ovo je program učenja koji zahteva pun fokus i učešće. Putni troškovi će biti refundirani jedino onima koji budu učestvovali u svim fazama projekta uključujući follow-up i diseminaciju. Vega omladinski centar se obavezuje da pruži punu podršku učesnicima pre, tokom i nakon projekta, kao i da ih pripremi za isti. Svi zainteresovani su slobodni da nas kontaktiraju putem telefona ili mejla za više informacija. Ako želiš da saznaš više o ovom i drugim Erazmus+ projektima, piši nam na vegayc.youthmobility@gmail.com

Najnovije