Pokreni se arhiva

Međunarodni trening u Švajcarskoj

Međunarodni trening u Švajcarskoj

Mladi istraživači Srbije pozivaju te da se prijaviš na međunarodni trening pod nazivom Peace in Practice. Trening će biti održan u Švajcarskoj u periodu od 12. do 19. maja 2020. godine. 

Trening podrazumeva plaćene troškove smeštaja, ishrane i aktivnosti samog programa, dok učesnici plaćaju troškove puta za koje imaju pravo na povraćaj u iznosu od oko 300 evra. Kartu nemoj kupovati dok ne dobiješ konačnu potvrdu da si izabran/a za učešće na treningu. Za učešće preko Mladih istraživača Srbije potrebno je uplatiti i participaciju od 5.200 dinara. Aktivni kamp lideri i organizatori volonterskih kampova su oslobođeni ove participacije. Uzmi u obzir da sam/a plaćaš povratnu kartu za put na trening i da će ti novac biti vraćen kada, po povratku u Srbiju, pošalješ/doneseš originale karata. To može potrajati i nekoliko meseci.

Više informacija o treningu možeš pronaći na: Peace in Practice TC in Switzerland – call for participants.

Pročitaj pažljivo Opšte uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave. Ukoliko budeš odabran/a da učestvuješ na treningu, biće potrebno da te uslove i potpišeš. Ukoliko si iz Beograda, u kancelariji Mladih istraživača Srbije, ako ne, onda ćeš ih poslati poštom. 

Rok za prijavljivanje je ponedeljak, 10. februar u 12 časova (podne). O rezultatima odabira učesnika, bićeš obavešten/a narednog dana. Prijavu popuni ovde

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije