Pokreni se

Finansijska podrška za tvoj biznis plan

Finansijska podrška za tvoj biznis plan

Privredna komora Srbije u saradnji sa organizacijom Razlivalište poziva sva zainteresovana socijalna preduzeća iz Srbije da se do 31. maja 2020. godine prijave za učešće na Međunarodnom takmičenju za najbolju poslovnu ideju koje će se održati u Budimpešti početkom sledeće godine.

Takmičenje koje se održava u okviru evropskog projekta Finance4SocialChange, omogućiće socijalnim preduzećima da predstave svoj biznis plan investitorima i osvoje 10.000 evra za razvoj svog poslovanja, a međunarodnoj selekciji prethodiće šestonedeljna međunarodna onlajn obuka i mentorske radionice koje će početi 25. maja ove godine.

Besplatna obuka za socijalna preduzeća koja se prijave za takmičenje obuhvatiće nekoliko oblasti bitnih za razvoj socijalnog preduzetništva poput razvoja društvenog uticaja poslovanja, razvoja strategije, upravljanja rizicima, komunikacije sa investitorima kao i upravljanja finansijama  kako bi samo poslovanje socijalnih preduzeća postalo stabilno i finansijski održivo.

Po završenoj obuci, Privredna komora Srbije će kao partner na projektu, organizovati dodatne mentorske radionice namenjene konkretnoj primeni stečenog znanja i pripremi investicionih planova kojima će se kandidati predstaviti međunarodnoj komisiji u klasifikacijama za finale takmičenja koje će se održati u Budimpešti početkom 2021. godine.  

Projekat Finance4SocialChange usmeren je na razvoj socijalnog preduzetništva u Dunavskom regionu, a pored Privredne komore Srbije, partneri na projektu su i poslovne organizacije, privredne komore kao i naučne institucije iz Austrije, Nemačke, Mađarske, Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Rumunije, Moldavije i Slovačke.

Za više informacija o samoj obuci, mentorskim radionicama i takmičenju možeš kontaktirati Centar za mikro, mala i srednja privredna društva i Razlivalište. Kontakt: Milica Pavić, viši savetnik u PKS, milica.pavic@pks.rs i Kristina Palić, kristina.palic@razlivaliste.org. 

Prijavi se ovde za takmičenje i onlajn obuku.

Najnovije