Pokreni se

Prijavite se za FOS 2012

Prijavite se za FOS 2012


Kancelarija za mlade Bela Palanka, Srednja škola “Niketa Remezijanski” uz podršku Centra za kulturu Bela Palanka pozivaju tebe i tvoju glumačku ekipu da se prijavite na konkurs za učešće na IV Festivalu omladinskih scena “FOS 2012”

Pravo u učešća imaju amaterske pozorišne predstave u kojima mogu učestvovati glumci starosti od 15 do 35 godina strarosti. U predstavi je dozvoljeno učešće starijih ili mladjih glumaca (najvise 20%) i to samo u slučajevima ako predstava to zahteva (uloga starije osobe ili deteta). Glumci koji nisu starosne dobi od 15 do 30 godina, ne mogu konkurisati za nagradu.

Pravo ucešća imaju i predstave koje su učestvovale na domaćim i medjunarodnim festivalima.

Prijave se dostavljaju Programskom savetu FOS-a do 20.oktobra 2012. god. Nakon toga, selektor festivala imenovan od strane Programskog saveta vrši selekciju predstava koje će učestvovati na festivalu. Biće odabrano 7 takmičarskih omladinskih predstava.

Pored prijave, Programskom savetu se dostavlja i cd sa pozorišnom predstavom koju podnosilac prijave kandiduje za učešće na festivalu. Prijava se može podneti samo na formularu koji je odredjen od strane Programskog saveta.

Prijava koja je dostavljena u drugom obliku neće biti uzeta u razmatranje.

Rezultati konkursa biće objavljeni najkasnije do 5.novembra 2012.god, a festival će biti održan od 23. novembra do 1.decembra 2012. god.

Tročlani žiri imenovan od strane Programskog saveta doneće odluku o sledećim nagradama:

- najbolja predstava
- najbolja muška i ženska glavna uloga
- najbolja muška i ženska sporedna uloga

Pored ovih nagrada, predvidjena je i nagrada za najbolju predstavu po oceni žirija publike, kao i specijalne nagrade koje žiri može da dodeli diskrecionim pravom.

Prijava i cd se se šalju na adresu:

Opština Bela Palanka
Kancelarija za mlade - za Programski savet FOS 2012
Karadjordjeva 28
18310 Bela Palanka

Podnosiocu prijave prijavni formular se od strane organizatora dostavlja putem gore pomenutog e-maila.

Više informacija pronađi/te ovde, kontaktiranjem na mejl kzm.belapalanka@gmail.com ili putem telefona: 018/855 510; 018/856 666

Slika je odavde.

Najnovije