Lični razvoj

Move.Link.Engage - Građani uhvaćeni na delu: Druga strana priče

Move.Link.Engage - Građani uhvaćeni na delu: Druga strana priče

Beogradska otvorena škola organizuje sedmu po redu konferenciju Move.Link.Engage: Građani uhvaćeni na delu – Druga strana priče, koja će se održati 21. i 22. septembra 2021. godine, u onlajn prostoru na zvaničnom MLE veb-sajtu.


Ove godine, na konferenciji te očekuju priče sa druge strane.

Priče onih aktivnih građana i građanki koji ne čekaju da neko drugi reši problem umesto njih, već uzimaju stvar u svoje ruke, onih koji se ne plaše da istupe i pozovu na odgovornost, onih koji pokazuju da su male pobede uvod u velike - onih koji motivišu.

Jer, upravo su oni istinski pokretači promena koji zajedno sa Beogradskom otvorenom školom već 30 godina grade bolje društvo.

MLE predstavlja jedinstveni forum koji podstiče otvorene diskusije u okviru tema koje se odnose na javno zagovaranjeobrazovanje i povezivanje. Konferencija je mesto okupljanja stručnjaka iz civilnog, poslovnog i javnog sektora - predstavnika nacionalnih, regionalnih i evropskih institucija odnosno donosilaca odluka, lokalnih pokretača promena, akademske zajednice kao i svih aktivnih građana i građanki.

U prethodnih šest godina, Move.Link.Engage. okupio je više od 120 govornika, koje je imalo priliku da sluša čak 900 učesnika na preko 35 panela, uz podršku 12 donatoraOd 2015. godine do danas, cilj konferencije ostao je nepromenjen – promovisanje znanja, odgovornosti i poštovanje javnog interesa, kroz konstantan rad na unapređenju kvaliteta života u zajednici i bavljenje pitanjima od društvenog značaja.

Usled poštovanja zdravstvenih mera koje su na snazi, bićete u mogućnosti da konferenciju pratite uživo putem linka na veb-sajtu www.mle.bos.rs, na kojem možete pronaći i agenduRegistracija je obavezna, a možete je izvršiti putem sledećeg linka.

Događaj podržavaju Ambasada Švedske u Beogradu i Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji

Najnovije