Lični razvoj

Humanitarno Stand Up veče 2021

Humanitarno Stand Up veče 2021

Studentska organizacija ,,Unija studenata FON-a“ 19. oktobra organizuje peto po redu ,,Humanitarno Stand Up veče“ u saradnji sa humanitarnom organizacijom ,,Pomoć Srpskoj Deci“.

,,Humanitarno Stand Up veče“ je projekat koji okuplja ljude u večeri smeha, humanosti i pozitivne energije, ovog puta u Akademiji 28, sa početkom u 19h. Za humor i dobru zabavu 19. oktobra biće zaduženi proslavljeni komičari srpske stand up scene: Srđan Jovanović, Aleksandar Perišić, Dušan Varničić i Nemanja Živanović. Sav prihod od prodaje karata biće prosleđen humanitarnoj nevladinoj organizaciji ,,Pomoć Srpskoj Deci“ koja, od svog osnivanja 2019. godine, za cilj ima pružanje pomoći ugroženoj deci i porodicama u Srbiji.

Cilj projekta je da, kroz studentski rad i aktivizam, pažnju mladih usmeri na pružanje pomoći najugroženijima u društvu, kao i da probudi i podstakne najčistije emocije kao što su smeh, radost i osećaj pripadnosti. Za sve detaljnije informacije o projektu pozivamo Vas da posetite naše zvanične Facebook i Instagram stranice (Unija studenata FON-a, @unijastudenatafona).

Unija studenata FON-a je organizacija osnovana 2016. godine sa ciljem da kroz edukativne i humanitarne projekte podstakne humanost, timski duh, kolegijalnost i kreativnost kod mladih. Unija podstiče proaktivnost i omladinski aktivizam studenata i svim svojim članovima pruža priliku da se usavršavaju u oblastima planiranja i organizacije projekata kao i projektnog menadžmenta tokom cele godine. Na godišnjem nivou uspešno realizuje pet projekata edukativnog i humanitarnog karaktera: FON QUIZ, USF Gaming Fair, Yard Sale, Humanitarni sportski turnir i Humanitarno Stand Up veče.

Najnovije