Dođi

Knjiga na Trgu – naslovi 20 izdavača uz popuste do 70 odsto

Knjiga na Trgu – naslovi 20 izdavača uz popuste do 70 odsto

Prolećno izdanje manifestacije Knjiga na Trgu sa popustima od 30 do 70 odsto biće održano od 21. do 23. maja na Trgu republike u Beogradu, najavili su organizatori iz Udruženja profesionalnih izdavača Srbije.

Za festival knjige na otvorenom prijavljeno je više od 20 profilisanih izdavača koji će izlagati na prostoru od skoro 300 kvadratnih metara. To znači da ćeš moći da kupiš nove i ranije knjige pisaca srpske i svetske književnosti, književnosti za decu i mlade, kao i knjige iz različitih žanrova humanistike.

U okviru Knjige na Trgu predstaviće se Akademska knjiga, Arhipelag, Geopoetika, Gradac, Gramatik, Evoluta, Zavet, Zlatno runo, Кarpos, Кlio, Кokoro, Logos, Makarije, Makondo, Odiseja, Urban Reads, Faktum, Finesa, Heliks, Hera, Štrik, kao i distributer Makart.

Ako želiš da posetiš ovu manifestaciju, otvaranje Кnjige na Trgu zakazano je za petak 21. maj posle podne, a štandovi će biti otvoreni u subotu i nedelju od 10 do 22. Kako organizatori navode, imaćeš priliku i da se sretneš i porazgovaraš sa savremenim piscima i gostima iznenađenja.

Prvi festival Кnjiga na Trgu organizovan je krajem oktobra 2020. sa namerom da se čitaocima približe nova i nešto starija izdanja, s obzirom na to da prošle godine nije bilo tradicionalnog Beogradskog sajma knjiga.

Tekst i fotografija preuzeti su ovde

Najnovije