Dođi arhiva

Ovog leta uživaj u predstavama na otvorenom

Ovog leta uživaj u predstavama na otvorenom

Ovog leta moći ćeš da uživaš u operskom i dramskom programu na otvorenom. Sa četiri uzbudljive tematske nedelje, Sprsko narodno pozorište otvara Pozornicu pod zvezdama 4. juna, na krovu TC Promenada.

Program startuje dečijom nedeljom, a nakon toga sledi rock nedelja tokom koje je na repertoaru hit predstava Ko je ubio Dženis Džoplin?, kao i memorijalno izvođenje rock opere u slavu nedavno preminulom pijanisti Aleksandru Banjcu.

Sledi filmska nedelja, koju pokreće bioskop Cineplexx Promenada, nedeljom filmskih klasika, kao i izložbom filmskih rekvizita u tržnom centru, a finale će biti veliki koncert filmske muzike na samom krovu.

Filmsku nedelju pratiće operska nedelja sa dva koncerta  – Dolce vita i Operetske priče na zadatu temu. Čitav program deo je redovnog, pre svega operskog repertoara Srpskog narodnog pozorišta, jedino je lokacija nova. Kako kažu u Pozorištu, lokacija na otvorenom, omogućava veći broj publike u sasvim bezbednim uslovima, sa maskama i distancom i uz sve protokole i epidemiološke mere koje važe kako u pozorištu, tako i u tržnim centrima.

Karte za sve programe su ograničene i kupuju se na blagajni Srpskog narodnog pozorišta ili pozorišnom online servisu.

Tekst i fotografija preuzeti su ovde.

Najnovije