Dođi

Pet novih fimova na [MojOFF] platformi

Pet novih fimova na

MojOFF platforma nastavlja da udovoljava ukusima istinskih zaljubljenika u kvalitetne fimove.

Nakon premijernog prikazivanja filma Najbolje godine na platformi MojOFF protekle nedelje, duh Italije ostaje prisutan i ove sedmice – čak tri italijanska ostvarenja pronašla su svoje mesto na platformi PREVIŠE MILOSTI, PET JE SAVRŠEN BROJ i PRIVIĐENJE, kao i dokumentarac INNA DE YARD.

Glavni adut ovonedeljnog repertoara je ruski film  reditelja Arsenija Suhina SUPERDEEP sa glumicom Milenom Radulović u glavnoj ulozi.

U ruskom filmu Superdeep epidemiolog Ana Fjodorova (Milena Radulović) i specijalna vojna jedinica imaju zadatak da otkriju uzrok misterioznih događaja na naučnoj stanici koja se nalazi duboko ispod površine zemlje.

Ono što su pronašli predstavlja najveću pretnju po čovečanstvo, a budućnost sveta sada je u njihovim rukama.

Svi ljubitelji napetog trilera i horora mogu da dodaju ovo ostvarenje na spisak filmova koje bi trebalo odgledati, a takvu priliku će imati posetioci ekskluzivne Onlajn platforme MojOFF.

Za poklonike italijanske komedije na platformi se nalazi film iz 2018. godine Previše milosti (Lucia’a Grace) koji u središte radnje stavlja samohranu majku koja mora da balanisira između turbulentnog ljubavnog života, ćerkinih tinejdžerskih dana i neizvesnosti na poslovnom planu koje donosi, naizgled mirno, zvanje geometra.

Nagrađivana evropska glumica italijanskog porekla Alba Rorvaher glumi Luciju koja pokušava da ponovo pohvata konce u životu.

Na platformi je od prošle nedelje dostupan film SUPERNOVA koji je premijerno prikazan na ovogodišnjem FEST-u sa Kolinom Firtom i Stenlijem Tučijem u ulogama gej para koji obilazi celu Englesku, posećuje porodicu i prijatelje i saznaje vesti koje menjaju život iz korena.

Ko je Crna udovica?

Skarlet Johanson reprizira ulogu Crne udovice u Marvelovom akcionom spektaklu, špijunskom trileru CRNA UDOVICA – prvom filmu četvrte etape Marvelovog filmskog univerzuma.

Ona je više od špijuna. Ona je više od obučenog ubice. Ona je više od superheroine. Ona je crna udovica.

Njene moći nisu supermoći, ona ima svoju snagu, gipkost, elastičnost, koju je stekla teškim treningom u domu za devojčice u koji je dospela kao siroče.

Neuobičajena životna priča morala je početi na još neverovatnijem mestu – u Crvenoj sobi, gde je obučavana da postane individualka, spretna da barata svakom vrstom oružja kako bi postala agent koji je siguran kada treba da povuče oroz na njenom gloku 26.

Veštine infiltracije, kamuflaže i pre svega gvozdena volja spasili su je od zlosutnih misli u vezi sa njenom prošlošću i bili zaslužni što će postati prva Osvetnica koja je regrutovana u S.H.I.E.L.D. Pod maskom balerine i korporativne asistentkinje se približila Toniju Starku – Ajronmenu i uplesala u svet Osvetnika.

Pre nego što sam radila za S.H.I.E.L.D, pravila sam greške, ali dosta mi je bežanja od moje prošlosti. Moramo da se vratimo tamo gde je sve počelo, imamo nedovršena posla. Jedna stvar je sigurna – to će biti jedan pakleni povratak, nagoveštava Crna udovica.

Rame uz rame sa najvećim superherojima današnjice, Torom, Hulkom, Ajronmenom i Kapetenom Amerikom borila se protiv zla i bila izvrsni timski igrač uprkos tome što je odgajana da bude hladnokrvna i autonomna. Svoju empatiju i ljubav prema saborcima dokazuje na sebi svojstven način – žrtvovala je svoj život kako bi njeni prijatelji mogli da uzmu kamen duše.

Predstojeći film je priča o ženi, njenoj snazi i bremenu koji je vešto skrivala pod maskom neustrašive ratnice. Ovaj film je delić slagalice koji je nedostajao da se razume dubina enigmatične ličnosti Nataše Romanov.

Bioskopska publika će film Crna udovica na velikom platnu imati prilike da gleda od 8. jula.

Tekst i fotografija preuzeti su odavde

Najnovije