Dođi

Posao koji ispunjava i podstiče dobra dela - da li je to tvoj karijerni put?

Posao koji ispunjava i podstiče dobra dela - da li je to tvoj karijerni put?

Kada se baviš poslom koji podrazumeva podsticanje kompanija da unaprede kvalitet života u zajednici u kojoj rade, onda nije toliko teško svakodnevno se truditi i boriti za ostvarenje višeg društvenog cilja. Ali, kako da postaneš uspešan/na stručnjak/kinja u ovoj oblasti? Kako da se suočiš sa specifičnim izazovima koji se postavljaju na tom putu?

Upravo o tome će govoriti Sandra Pajović iz Fonda B92 u novom podkastu koji realizuju BOŠ i Coca-Cola Srbija: Podrška mladima. Sandra je idealna sagovornica povodom ove teme, s obzirom na to da je njenu karijeru obeležilo mnoštvo uspešnih projekata iz oblasti društveno odgovornog poslovanja. Ona će otkriti na koji način mladi ljudi mogu da se bave filantropskim poslom kao što je njen, ali i o svom inspirativnom karijernom putu. Naravno, govoriće i o izazovima sa kojima se suočava i o načinu njihovog rešavanja.

Coca-Cola Srbija u okviru njihovog programa #podrškamladima organizuje niz mentorskih razgovora mladih sa mladima, a otvoreno pričamo o svim problemima sa kojima se suočavaju mladi u našoj zemlji. Mentorski razgovori pružaju mogućnost mladima da steknu nova znanja i veštine, ali i da uz pomoć mentora i vršnjaka dođu do inovativnih, zajedničkih rešenja. Ona će nam reći više o

Sa Sandrom razgovaramo u četvrtak, 16. decembra u 15.00, a više informacija o početku podkasta, možeš pronaći OVDE.

Najnovije