Dođi

Želim. Hoću. Mogu. Besplatna vođena šetnja Kalemegdanom u novom ženskom ruhu

Želim. Hoću. Mogu. Besplatna vođena šetnja Kalemegdanom u novom ženskom ruhu

Beogradski trkački klub i projekat Želim. Hoću. Mogu. u nedelju, 26. decembra u 11.30 časova organizovaće besplatan i zabavan trening na otvorenom u Belgrade Running Club habu u Tadeuša Košćuška 78 u Beogradu.

Kao uvod u godinu aktivnosti i motivacije žena da se bave fizičkom aktivnošću Beogradski trkački klub (BRC) i Bioderma pokrenuli su projekat Želim. Hoću. Mogu. sa ciljem promocije sporta i rekreacije među ženama bez obzira na godine, kilograme, kondiciju, spremnost…

Samo 9% populacije vežba, a od toga manje od 4% su žene. Misija projekta je da se u sledećih godinu dana da podrška ženama da prevaziđu realne barijere koje ih sprečavaju da treniraju redovno ili uopšte. Aktivnosti projekta podrazumevaju organizaciju besplatnih događaja na nacionalnom nivou, a web sajt zelimhocumogu.com fukncioniše kao agregat koji predstavlja sve sportove i mapira gde i kako žene mogu da se aktiviraju.

Priključi se i ti!

Trening na otvorenom u nedelju, 26. 12. u 11.30h će izgledati ovako:

 

  • 11.30 – 11.45 – okupljanje u Habu, ostavljanje stvari po potrebi, podela Bioderma poklona
  • 11.45 – obraćanje organizatora i poziv trenerima da pokažu šta je to kvalitetno zagrevanje i koja je idealna postura tela u kretanju
  • 12.00 – šetnja iz Haba ka Kalemegdanu sa vodičem
  • 12.30 – iznenađenje na stazi
  • 13.00 – povratak u Hab za sve koje žele na kuvano vino i finalni poklon

 

Podrži projekat tako što ćeš, zajedno sa organizatorima projekta, skrenuti pažnju javnosti i žena na ovo jako važno pitanje. Koristi hashtag #zelimhocumogu i zaprati projekat na Instagramu kako bi mogao/la da ispratiš mesečne savete i izazove, kao i besplatne događaje. Pošalji svoju priču na zelimhocumogu@trcanje.rs i postani deo Želim. Hoću. Mogu. galerije pokreta.

Potvrdi svoj dolazak na ovu magičnu šetnju Kalemegdanom OVDE.

 

Foto: Promo

Najnovije