Dođi arhiva

Karijerne odluke i šta ako pogrešimo?

Karijerne odluke i šta ako pogrešimo?

Dvoumiš se oko izbora fakulteta? Potrebna ti je pomoć na putu ka prvom zaposlenju? Plašiš se da će ti tvoja (ne)ispravna karijerna odluka zauvek promeniti život? Slušaj nas u novom podkastu u kome zajedno odgovaramo na sva tvoja pitanja.

Svi se mi u jednom trenutku života zapitamo kako će sadašnje karijerne odluke uticati na našu budućnost. Sigurno sebi postavljaš pitanje da li izbor srednje škole ili fakulteta u potpunosti određuje tvoje buduće zanimanje? Da li si ti jedini/a koji/a poželi da promeni svoju karijernu odluku i možemo li uopšte govoriti o ispravnosti naših karijernih poteza, u vreme novih poslova i fluktuirajućih zanimanja? 

U okviru našeg novog programa koji sprovodimo zajedno sa Coca-Cola Srbija: Podrška mladima, u zanimljivom podkastu pričamo o donošenju karijernih odluka. Sa karijernom savetnicom Beogradske otvorene škole, Marijom Milosavljević, ćaskaćemo o izboru fakulteta, korisnim alatima i informacijama za buduće studente, iskustvima prvog posla, prakse ili razgovora za posao, ali i odgovoriti na sva tvoja pitanja, koja prečesto postavljaš sam/a sebi.

Coca-Cola Srbija u okviru njihovog programa #podrškamladima organizuje niz mentorskih razgovora mladih sa mladima, a otvoreno pričamo o svim problemima sa kojima se suočavaju mladi u našoj zemlji. Mentorski razgovori pružaju ti mogućnost da stekneš nova znanja i veštine, ali i da uz pomoć mentora i tvojih vršnjaka dođeš do inovativnih, zajedničkih rešenja.

Sa Marijom se družimo u petak, 15. oktobra, a više informacija o početku podkasta, pronađi OVDE.

#CocaColaPodrškaMladima #edukacija #besplatnaedukacija #karijera #pokreniznanje

Najnovije