Dođi

Kako do zelenog zanimanja?

Kako do zelenog zanimanja?

Možemo reći da u poslednje vreme ekološke teme, konačno i zasluženo, dobijaju pažnju javnosti, naročito kod mladih. Međutim, i dalje se postavlja pitanje kako da izgradimo uspešnu zelenu karijeru?

Gde da se obrazujemo i koje su to dodatne aktivnosti koje doprinose ostvarenju našeg zelenog cilja? Kako da budemo ekološki osvešćeni? Šta nam donosi analiza energije, klime i životne sredine?

Odgovore na ova pitanja daće nam Ognjan Pantić, koordinator projekata Beogradske otvorene škole, u novom podkastu koji organizujemo u saradnji sa Coca-Cola HBC Srbija: Podrška mladima. Ognjan će govoriti i o svom karijernom putu, koji je dosta fokusiran na ekologiju, a pokušaće i da predstavi konkretne primere pozicija u kompanijama i nevladinom sektoru, koji obuhvataju zelena zanimanja. Na kraju razgovora Ogi odgovara i na pitanja mladih u vezi sa ovom temom.

Coca-Cola HBC Srbija u okviru programa #podrškamladima organizuje niz mentorskih razgovora iskusnih profesionalaca sa mladima, a otvoreno pričamo o svim problemima sa kojima se suočavaju mladi u našoj zemlji. Mentorski razgovori pružaju mladima mogućnost za sticanje novih znanja i veština, ali i da uz pomoć otvorenog dijaloga sa iskusnim mentorima pronađu način za pravljenje pozitivnih promena na ličnom i profesionalnom planu.

Sa Ognjanom razgovaramo u četvrtak, 21. oktobra od 15 časova, a više informacija o početku podkasta, pronađi OVDE.

Najnovije