Dođi

Design Thinking Radionica 10. i 15. juna na Zoom-u

Design Thinking Radionica 10. i 15. juna na Zoom-u

Design thinking radionica koja ima za cilj da razvije ideje koje bi mogle da odgovore na probleme u zajednici, održaće se još dva puta, 10. i 15. juna u svom skraćenom obliku, ovoga puta onlajn. Kako su organizatori iz Smart kolektiva najavili, dva dodatna termina za ovu radionicu otvorena su zbog velikog interesovanja, a svi mladi koji žele da urade nešto za svoju zajednicu, mogu besplatno da se prijave i odaberu jedan od dva planirana termina.

Ova jednodnevna radionica na inovativan način pristupa rešavanju problema u lokalnoj zajednici namenjena je mladima koji žele da preduzmu konkretne akcije u rešavanju izazova u svojoj društvenoj sredini. Cilj radionice je da učesnike/ce upozna sa osnovama korišćenja Design Thinking (DT) metodologije kako bi bolje razumeli svoje korisnike i definisali nove usluge i aktivnosti i tako bolje odgovorili na potrebe zajednice i krajnjih korisnika.

Ova kreativna metoda u svoj fokus stavlja stvarne ljude i njihove realne potrebe, neguje empatiju i konstruktivan pristup problemu.

Prijavi se OVDE do 8. avgusta.

Za učešće na svakoj radionici biće odabrano 15 učesnika/ca. U slučaju većeg broja prijavljenih, učesnici i učesnice će biti izabrani na osnovu motivacije.

 

Fotografija: Smart kolektiv

Najnovije