Pokreni se

Poziv za učešće na ,,TOP" treningu

Poziv za učešće na ,,TOP" treningu

Ukoliko te zanimaju teme prevencije nasilja, diskriminacije i govora mržnje, rodne ravnopravnosti i preispitivanja stereotipa u društvu, zapošljavanja mladih ili informacione pismenosti, ukoliko želiš da učestvuješ u kreiranju drugačijeg, zdravijeg i bezbednijeg sveta u kom ima mesta za sve različitosti, pozivamo te da se prijaviš na veliki, letnji, sveobuhvatni ,,TOP" trening za trenere/ice Centra E8.

Tražimo mlade, entuzijastične i motivisane osobe koje će najpre proći obuku koju organizujemo, a potom imati mogućnost da postanu deo tima, da budu profesionalno angažovane u sprovođenju edukativnih radionica i treninga Centra E8 i svojim radom značajno doprinesu aktivnostima programa i osnaživanju mladih, uz konstantnu saradnju i podršku.

Ovaj trening je namenjen svim mladićima i devojkama koji imaju iskustva u radu sa mladima (omladinski radnici/e, edukatori/ke, aktivisti/kinje, studenti/kinje itd.), iskustva u vršnjačkoj edukaciji i koji su spremni da usvajaju nova znanja i veštine i da se priključe trenerskom timu Centra E8. Tokom treninga učesnici/e će imati priliku da steknu veštine vođenja/facilitacije radionica i treninga, komunikacijske i veštine javnog nastupa, da izuče metodologije rada sa mladima, da unaprede znanja iz navedenih tema, da uče o etičkom kodeksu ponašanja trenera/ica, kao i da podele svoja znanja i iskustva i takođe da uče i jedni od drugih.

TOP trening održaće se u periodu od 20. do 25. avgusta, u zanimljivoj atmosferi Salaša Katai u Malom Iđošu.

Troškovi puta, smeštaja i hrane su pokriveni od strane organizatora. Učesnicama i učesnicima treninga biće obezbeđen prevoz od Beograda do mesta održavanja treninga.

Dodatno ohrabrujemo prijave koje odgovoraju sledećem kriterijumu:

  1. imaš između 18 i 30 godina
  2. poseduješ relevantno iskustvo (vođenje edukativnih radionica/treninga, volonterizam, aktivizam, rad sa mladima i za mlade, posebno na iste ili srodne teme)
  3. poseduješ relevantno formalno i/ili neformalno obrazovanje
  4. deliš vrednosti organizacije i programa (nenasilje, ravnopravnost, anti-diskriminacija, zdravi stilovi života, društveno-angažovani aktivizam)
  5. si osoba koja voli različitosti, fleksibilna, dinamična, proaktivistički nastrojena, željna novih saznanja i novih poznanstava
  6. poseduješ visoku motivisanost i dovoljno raspoloživog vremena za aktivnosti programa
  7. znaš i aktivno koristiš kompjuter i internet, društvene mreže, osnovni Office paket

Rok za prijave je 15. avgust. Prijave se vrše preko prijavnog formulara dostupnog OVDE.

Informacije o treningu kao i propratna fotografija preuzeti su odavde.


Najnovije