Pokreni se arhiva

Učestvuj na 21. Festivalu ekološkog pozorišta za decu i mlade!

Učestvuj na 21. Festivalu ekološkog pozorišta za decu i mlade!
Grupa volontera

Kao i prethodnih dvadeset godina, i ove godine se nastavlja jedna lepa tradicija. Naš Festival, u Bačkoj Palanci, u periodu od 20. do 23. avgusta, puni 21. godinu.
„Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade“ (FEP) ove godine skreće pažnju na pozitivnu stranu tehnologije, pa je slogan ove godine – „#PRIRODA“.
Kako možete da zaključite i iz naziva ovog Festivala, on se i ove, kao i svake godine bavi prvenstveno decom. Ovaj put se usmerio na zbližavanju prirode i umetnosti, podizanju svesti o tehnologiji i „pravom“ korišćenju iste.. da tehnologija bude saveznik, a ne neprijatelj. Ipak, dečije lutke vremenom postaju „tehnološke“, pa hajde da tu istu decu i razumemo i da pokupimo po koju „foru“ od njih, a i da neke naše njima „prodamo“.

Pored pozorišnog dela za najmlađe (koji obuhvata 5 predstava pozorišnih trupa iz regiona), biće organizovane i radionice (za decu), tribine (za roditelje) a u večernjim časovima i muzički program (za mlade i sve koji se tako osećaju). I ove godine, festivalski kamp je otvoren za goste sa strane.

Ukoliko želiš da budeš deo velike #PRIRODNE festivalske porodice , možeš popuniti formular za volontere klikom OVDE. Više o Festivalu možeš pronađi OVDE, a o svim novostima se informiši na našoj fejsbuk stranici

Najnovije