Pokreni se arhiva

Kurs dikcije i javnog nastupa – oktobarska revolucija u znanju!

Kurs dikcije i javnog nastupa – oktobarska revolucija u znanju!

Po mišljenju stručnjaka, čime god da se bavimo, naš uspeh će u značajnoj meri zavisiti od načina na koji prezentujemo, predstavljamo svoju ideju, projekat, sebe. Ko ovlada govorničkim veštinama i tehnikama javnog nastupa, postaje konkurentniji u poslu.

Obrazovni sistem u Srbiji nije našao način da u dovoljnoj meri odgovori zahtevima savremenog društva. Predmeti koji se bave razvijanjem govorničkih sposobnosti i komunikacionih veština ili uopšte ne postoje ili nisu u pravoj meri usmereni na pojedinca. Tehnikama javnog nastupa i prezentovanja ni približno nije posvećena odgovarajuća pažnja. Institut Main Point kroz svoje programe edukacije pruža mogućnost da se ta slika popravi.

Koji je cilj programa?

Programi Instituta MAIN POINT osmišljeni su tako da svaki polaznik, pošto se upozna sa svim govorničkim i prezentatorskim mogućnostima, kroz video vežbe i simulacije uvežbava svoj nastup. U grupama ima najviše petoro polaznika, čime se obezbeđuje prostor za praćenje individualnih karakteristika. Proces traje oko mesec dana. Cilj je da se na svesnom nivou kontroliše nastup, ostavi dobar utisak i izdvoji od prosečnosti, koja je previše uzela maha.

Šta program obuhvata?

Program se sastoji iz 6 dvočasa (12 sati). Termini časova su usklađeni sa studentskim obavezama i održavaju se vikendom. Uvodna predavanja kreću od osmog i devetog oktobra. Više informacija o programu kursa možete naći na ovom linku.

Ko može da se prijavi?

Pravo učešća imaju studenti osnovnih, master i doktorskih studija.

Ko su predavači?

Slobodan Roksandić dipl. glumac, master komunikolog, višegodišnje iskustvo u predavanju iz oblasti DIKCIJA i UMEĆE GOVORENJA, savetnik za javni i medijski nastup brojnih javnih ličnosti.

Marko Milovanović dipl. glumac, završio teatarske i medijske studije na Wycliffe koledžu u Engleskoj. Stručni saradnik i predavač u okviru svih programa.

Koja je cena programa?

Cena programa u okviru oktobarske akcije za studente je 80e, što je 50% manje nego standardna cena koju nude studentima. Postoji mogućnost plaćanja u dve rate.

Kako da se prijaviš?

Mejl sa osnovnim podacima (ime, prezime, kontakt telefon) možeš da pošalješ na mladi@mainpoint.edu.rs ili putem sajta PRIJAVA.  Institut Main Point je otvoren za sva tvoja pitanja.


Najnovije