Kadar da budem kadar

Kadar

Centar za razvoj karijere sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će se realizovati u periodu od 17. do 21. decembra 2018. godine. 

Ukoliko studiraš ili si nedavno diplomirao/la na Univerzitetu u Beogradu,  nisi do sada bio/la u prilici, a jako bi želeo/la da unaprediš veštine neophodne za naredne karijerne korake i uspešnu tranziciju u svet rada, ovo je program za tebe!

Četrnaesti ciklus programa obuhvatiće treninge nekih od najznačajnijih veština kao što su: poslovna komunikacija, timski rad i generisanje ideja, lična efikasnost, metode upravljanja ljudima, kreativnost i rešavanje problema.

Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti HR stručnjaci i top menadžment  kompanija, Mercator S, Delhaize Serbia, SR Technics, Telekom Srbija i Advance Response International. Realizaciju ovog ciklusa programa podržale su kompanije Nestle Adriatic S.

Cilj programa “Kadar da budem kadar” je unapređenje veština mladih diplomaca i studenata koji žele da poboljšaju svoje šanse na tržištu rada, pomoć u efikasnijem prilagođavanju promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja kao i razvijanje proaktivnog stava prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti. Od 2010. godine, od kada se program realizuje učestvovalo skoro 400 polaznika i 60 predavača i trenera.

Pozivaju se studenti da iskoriste priliku za učenje, usavršavanje, umrežavanje i još mnoga toga!

Prijavljivanje se vrši putem elektronskog formulara koji se nalazi OVDE.

Poziv za prijavljivanje otvoren je do 12. decembra 2018. godine. Broj mesta je ograničen, a prijava neophodna.

Preuzeto sa Youth.rs.

04. Dec 2018.
Najnoviji konkursi