Pokreni se

INO.30NA – Jedinstvena prilika za edukaciju u oblasti inovacija i upravljanja inovacijama

INO.30NA – Jedinstvena prilika za edukaciju u oblasti inovacija i upravljanja inovacijama

ICT Hub, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, organizuje jedinstveni petonedeljni program edukacije za mlade inovatore pod nazivom INO.30NA, koji za cilj ima da osnaži pažljivo odabranih trideset inovatora mlađih od trideset godina, u njihovim naporima da razviju ‘start-up’ način razmišljanja kada su inovacije u pitanju.

Edukativni program sastoji se iz pet modula, a održaće se u periodu od 15. novembra do 14. decembra 2019. godine, na ICT Hub Playground adresi, Kralja Milana 10 u Beogradu, svakog petka i subote. 

Prijave za učešće na programu su otvorene do 08. novembra, a zainteresovani polaznici mogu da se prijave popunjavanjem prijavnog formulara dostupnog na ovom linku. Najperspektivnijih trideset polaznika imaće priliku da uči od domaćih ekspertata, sa dokazanim iskustvom i jakom reputacijom u oblasti konsaltinga i upravljanju inovacijama.

INO.30NA je namenjena svima koji razmišljaju da pokrenu svoj biznis ili već rade za profitne ili neprofitne organizacije, koji žele da nauče više o tome kako na pravi način inovirati, završavaju ili su nedavno završili osnovne studije i koji će se zaista posvetiti predavanjima na kojima je prisustvo obavezno. Kroz pet odabranih tematskih celina, polaznici će steći teorijska znanja i praktične veštine, ali i koristiti alate koji će im omogućili da ideju sprovedu u delo, odnosno da steknu uvid u sve neophodne korake u procesu koji je potrebno da prođu kako bi kreirali dugoročno održiv poslovni model.

Program je kreirao ICT Hub, koji čini tim ljudi posvećenih osnaživanju inovacija, kako u manjim poslovnim sistemima koji se bore za svoju poziciju na tržištu, tako i u korporacijama koje ulažu značajne napore da unaprede svoje poslovanje. Kroz niz edukativnih, mentorskih i konsultantskih aktivnosti, ICT Hub pruža stručnu podršku u strateškom pristupu inoviranju, unapređenju organizacione kulture i razvoju tehnološkog preduzetništva, kako partnerima u Srbiji, tako i u regionu. 

Za sve dodatne informacije i prijavu učešća u prvom ciklusu INO.30NA programa, posetite OVU stranicu. 

Najnovije