Prijavi se za učešće na okruglom stolu – Omladinske prestonice Evrope i Afrike

Grad Novi Sad (Omladinska prestoinca Evrope 2019), Ambasada Egipta u R.Srbiji i Delegacija Evropske Unije u Srbiji organizuju okrugli sto Omladinske prestonice Evrope i Afrike, koji će se održati u Novom Sadu 15. novembra sa početkom od 12.00 časova.

Okvirnu agendu događaja možeš pogledati OVDE.

Prijave za učešće se vrše putem formulara dostupnog na OVOM linku do 14. novembra u 16h.

Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) ima posebnu čast da pozove sve zainteresovane mlade ljude, posebno predstavnike/ce organizacija članica, da učestvuju na ovom događaju. Verujemo da je ovo odlična prilika za organizacije mladih i za mlade, da prisustvuju na ovakvom događaju, umreže se sa drugim organizacijama i čuju primere dobre prakse koji će im biti korisni u daljem radu. 

Okrugli sto Omladinske prestonice Evrope i Afrike predstavlja veoma važan međunarodni događaj za omladinsku politiku u Srbiji zbog čega je bitno da organizacije članice svojim prisustvom I učešćem daju doprinos razvijanju novih partnerstava i dubljeg umrežavanja.

Učesnici će imati priliku da prisustvuju svečanom osnivanju Mreže omladinskih prestonica Evrope i čuju primere najboljih praksi omladinskih prestonica iz Soluna, Brage, Kluža, Maribora, Novog Sada i Ganje. 

Nadamo se da će značajan broj orgaizacija mladih i za mlade iskazati interesovanje za učešćem na okruglom stolu. 

Troškovi puta biće refundirani organizacijama čije prijave najbrže pristignu.

Ukoliko imaš bilo kakva pitanja, možeš kontaktirati Milicu Borjanić putem telefona 069/738-446 ili na mejl milica.borjanic@koms.rs.

11. Nov 2019.
Najnoviji konkursi