Dođi arhiva

Tribina u Kragujevcu: Mala škola finansija

Tribina u Kragujevcu: Mala škola finansija

U organizaciji Narodne banke Srbije i Omladine JAZAS Kragujevac, u utorak, 31. januara 2017. godine održaće se edukativna tribina za građane Kragujevca, u prostorijama Kancelarije za mlade, ulica Save Kovačevića 5a.

Tribina počinje u 12 časova, a teme su:

„Studentski krediti“;
„Štednja – zašto i na koji način štedeti“.

Pozivaju se svi zainteresovani da dođu na ovu edukativnu tribinu, postave pitanje zaposlenima Narodne banke Srbije i razreše dileme i nejasnoće u vezi sa korišćenjem finansijskih proizvoda i usluga.

Glavni cilj edukacije je finansijsko opismenjavanje mladih kao posebno osetljive grupe. Finansijska pismenost predstavlja ključni okvir za zaštitu mladih u momentu kada postanu korisnici bankarskih usluga. Svedoci smo kakve sve posledice mogu da nastanu usled loših i ishitrenih odluka o zaduživanju. Akcenat je stavljen na rizicima koje finansijski proizvodi nose, a nikako reklami ovih proizvoda. Cilj edukacije je i podizanje opšteg nivoa znanja i pružanje informacija koje će mladima omogućiti bolje razumevanje sveta finansija, odnosno različitih vrsta finansijkih proizvoda, te će se lakše odlučiti kako da investiraju svoj novac, ili da se zaduže pod povoljnijim uslovima.

Zbog ograničenih kapaciteta sale, molimo sve zainteresovane da svoje učešće što ranije potvrde popunjavanjem ovog upitika do nedelje, 29.01. u 23:59. Svi učesnici biće obavešteni u ponedeljak, 30.01. o rezultatima.

Učešće je besplatno.

Fotografija je preuzeta sa ovog sajta.

Najnovije