Dođi arhiva

Razvoj karijere u korporativnom sektoru

Razvoj karijere u korporativnom sektoru

Panel diskusija Razvoj karijere u korporativnom sektoru, koju organizuje Fakultet za fizičku hemiju u Beogradu u saradnji sa programom AmChamps – mladi lideri promena Američke privredne komore u Srbiji održaće se u petak, 27. aprila, od 14:30 časova u amfiteatru Fakulteta za fizičku hemiju, Studentski trg 12-16 u Beogradu.

Kako započeti karijeru u korporativnom sektoru? Kakve su opcije za zaposlenje po završetku Fakulteta za fizičku hemiju? Na koji način napisati CV i predstaviti se u pravom svetlu na razgovoru za posao? O ovim i drugim temama studenti ovog, ali i drugih fakulteta će moći da razgovaraju sa uspešnim direktorima i menadžerima. Šest predstavnika velikih kompanija će na panelu govoriti i o izazovima sa kojim su se susreli tokom svoje karijere, kao i o svom putu ka uspehu:

  • Milica Jović, HR direktorka, Nelt,
  • Aco Tomašević, direktor, Neoplanta,
  • Jelena Brankov, inženjer za podršku na terenu, Carmeuse,
  • Jovana Uzelac, direktorka ljudskih resursa, Nestlé Adriatic,
  • Ivana Pejak, direktorka talent menadžmenta, Ahold Delhaize,
  • Predrag Marković, direktor, fabrika testenina i brašna Danubius.

Moderatori, polaznici AmChamps programa:

  • Ivana Živković, studentkinja Fakulteta za fizičku hemiju,
  • Dušan Lopušina, Executive Group.

Panel organizuju  polaznici edukativnog programa AmCham-a – AmChamps Young Leaders in Change - studenti Fakulteta za fizičku hemiju i drugih fakulteta Univerziteta u Beogradu, pod mentorstvom menadžera iz kompanija članica AmCham-a. AmChamps Young Leaders in Change je jednogodišnji edukativni program, pokrenut u januaru 2014. godine sa idejom da pod jednim krovom spoji talentovane studente i mlade uspešne menadžere i omogući im sticanje i razvijanje praktičnih znanja i veština neophodnih za poslovanje u modernom svetu.

Za više informacija možete se obratiti Dušanu Lopušini na 060 7071 085, dusan_lopusina@eg.rs.

Izvor naslovne fotografije: pixabay.com

Najnovije