Dođi arhiva

Besplatna letnja škola javnog govora za mlade

Besplatna letnja škola javnog govora za mlade
Pripremaš se da kreneš na fakultet i želiš da poboljšaš svoj javni govor?
Prijavi se na letnju školu javnog govora!

 

Udruženje za unapređivanje i razvoj kulture govora Izražajnost uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda i Biblioteke grada Beograda organizuje radionice javnog govora namenjene maturantima srednjih škola, budućim brucošima.
Gde?
Biblioteka grada Beograda (Kneza Mihaila 56).
Kada?
Od 19. juna do 27. avgusta (tačne datume i satnice prijavljeni će dobiti naknadno).
Kako?
Slanjem mejla na adresu kulturagovora@izrazajnost.edu.rs. U prijavi je potrebno da napišete svoje ime i prezime, kontakt telefon, koju ste školu završili i koji fakultet planirate da upišete. Prijave su otvorene do 15. juna.

U toku procesa obuke učesnici će naučiti:
- Kako da ublaže i umanje strah od nastupa pred publikom,
- Kako da govore na artikulisan, razložan, dinamičan način,
- Kako da vladaju svojim govorom tela i da ga usklađuju sa rečima,
- Kako da ono što izgovaraju bude zanimljivo i slikovito.
Naučena znanja primenjiva su u svim oblastima privatnog i poslovnog života pojedinca, uključujući i polaganje ispita na fakultetu, prilikom razgovora za posao, tokom izlaganja i držanja prezentacije, prilikom nastupa u medijima i u sklopu novih tehnologija.

Udruženje za unapređivanje i razvoj kulture govora Izražajnost okuplja stručnjake iz oblasti javnog nastupa, dikcije, neverbalne komunikacije, psihologije i prezentovanja. Udruženje ima za cilj da edukativnim radionicama ohrabri i osnaži mlade ljude da rade na svojoj izlagačkoj pismenosti i podstakne širu javnost da više pažnje posveti usmenom izražavanju.
Izvor naslovne fotografije: pixabay.com

Najnovije