Dođi arhiva

JobFair19 – Kreiraj svoju budućnost!

JobFair19 – Kreiraj svoju budućnost!

Sajam poslova i praksi JobFair 19 - Kreiraj svoju budućnost! održaće se 4. i 5. novembra 2019. godine, jubilarni petnaesti put, u Zgradi Tehničkih fakulteta u Beogradu.

Organizatori Sajma, studenti volonteri, nastoje da smanje nezaposlenost mladih, kao i da zadrže i obezbede najkvalitetniji kadar poslodavcima u Srbiji.

Studenti i dimplomci tehiničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta imaće jedinstvenu priliku da se upoznaju sa velikim brojem vodećih kompanijama iz njihove struke u našoj zemlji, kao i da saznaju nešto više o poslovima i stručnim praksama koje kompanije nude i koja znanja i veštine su potrebna za lakše zapošljavanje.

Petnaestu godinu zaredom trudimo se da ojačamo nacionalni karakter Sajma. Tokom kampanje, održavaju se promocije i prezentacije Sajma i izvan Beograda. Sve više studenata novosadskog, kragujevačkog i niškog univerziteta je zainteresovano za Sajam, što nas dodatno motiviše da svake godine radimo na unapređenju istog, kako bi što više kolega imalo priliku da se predstavi poslodavcima i upozna se sa aktuelnim trendovima u svojoj struci.

Kao i prethodnih godina, planiramo brojna predavanja, tribine i treninge koji će studentima i diplomcima pomoći da efikasnije predstave svoje kvalitete poslodavcima:

● Panel diskusija
● Razgovor za posao
● LevelUp
● Tech talk

Informacije o događaju kao i propratna fotografija preuzete su odavde.

Najnovije