Dođi arhiva

Konferencija: FUTURE IS NOW

Konferencija: FUTURE IS NOW

EKOF Media Group te poziva na konferenciju „Future is now“ koja ima za cilj razvoj mladih ljudi kroz povezivanje sa uspešnim kompanijama i institucijama. Konferencija će se održati  6. decembra u Madlenijanumu, a u periodu od 2. do 5. decembra prethodiće joj i nekoliko manjih događaja koji će okupiti stručnjake iz posebnih oblasti, kako bi razmenili iskustva u neformalnijoj atmosferi.

Događaj će okupiti brojne domaće i inostrane vodeće stručnjake iz oblasti modernih tehnologija i inovacija, a namenjen je biznis developerima, inovacionim menadžerima, HR i marketing profesionalcima, generalnim direktorima, top menadžmentu, kao i mladim IT profesionalcima. 

Misija konferencije je podsticanje inovativnosti, proaktivnosti i preduzetništva kod mladih kroz predstavljanje modernih, savremenih tehnika i tehnologija koje imaju široku primenu u najvećim, najsavremenijim i najuspešnijim kompanijama u Srbiji, ali i onih koje će svoju primenu naći u bliskoj budućnosti.

U skladu sa tim, osnovni cilj projekta jeste neformalna edukacija mladih kroz predstavljanje rada učestvujućih kompanija i institucija kao i promocija značaja tehnologija i inovacija za rešavanje problema odliva mozgova, nezaposlenosti i apatije kod mladih.

Ako si zainteresovan/a ovde možeš da se prijaviš za učešće i saznaš više informacija o konferenciji, agendi i govornicima.  Ukoliko te interesuje atmosfera prošlogodišnje konferencije, možeš pogledati na ovom linku. 

Fotografija preuzeta sa ovog sajta,


 

Najnovije