Sajam volonterizma- Zbog čega je volontiranje važno?

Organizacija Svetski omladinski talas, povodom Međunarodnog dana volontera, četvrtu godinu zaredom organizuje manifestaciju pod nazivom Sajam volonterizma. Ovogodišnje izdanje Sajma održaće se u subotu, 7. decembra, u trajanju od 13 do 18 časova, u prostorijama Kancelarije za mlade “Gnezdo” (Ulica Masarikova 5, Beograđanka, 6. sprat).

Ukoliko dođeš na Sajam volonterizma moći ćeš da se upoznaš sa važnošću volontiranja, njegovim benefitima, kao i da se povežeš sa različitim omladinskim organizacijama, koje ti mogu pružiti ovakav vid iskustva.

Sajam će se sastojati iz dva dela. Od 13 do 16h, omladinske organizacije će imati priliku da se predstave i prezentuju  ti svoj rad, a od 16 do 18h, uslediće panel diskusija pod nazivom Volontiranje: iskustvo od kojeg se počinje. Govornici će na panel diskusiji podeliti svoja iskustva u ovoj oblasti, te priče o tome kako su svoja volonterska iskustva pretvorili u uspešne karijere.

Organizacija Svetski omladinski talas, osnovana je u Beogradu 2005. godine, sa misijom da promoviše međunarodni dijalog i toleranciju, kroz neformalnu edukaciju mladih, kao i da kreira podsticajno okruženje u kome mladi sarađuju i uspešno komuniciraju, negujući i promovišući različitosti. Pored Sajma volonterizma, svetski omladinski talas organizuje i projekte pod nazivom Erasmus dan i Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (International Students Week in Belgrade- ISWiB), koja predstavlja najveću studentsku manifestaciju na prostoru Jugoistočne Evrope.

03. Dec 2019.
Uredništvo
Poslednji tekstovi