Zabava

20. Feb 2020.
Kako smo mogli da ostvarimo i saznamo šta god nam je palo na pamet, a nismo smeli da se usudimo jer nam je bilo dobro onako.
Pročitaj više
18. Feb 2020.
Cebef je razgovarao sa Mladenom o njegovim junacima i njihovoj potrazi za srećom.
Pročitaj više
25. Dec 2019.
Ako i ti nisi smislio/la kako da se rešiš dokolice i nisi siguran/na kako provesti to slobodno vreme, imamo nekoliko predloga za tebe.
Pročitaj više
10. Dec 2019.
Mnogi se zbog studiranja sele u drugi grad i započinju život sa novim ljudima koji nisu članovi njihove porodice. Iskustva sa cimerima/kama su različita.
Pročitaj više
03. Dec 2019.
Novi album Ivice, pod nazivom „1235”, objavljen je 21. novembra ove godine za izdavačku kuću Kontra. Album ima ukupno osam pesama i biće dostupan na većini digitalnih platformi (Deezer, Spotify, Apple Music, Google Play...).
Pročitaj više
07. Nov 2019.
,,Presrećna sam što je vintidž u modi, mada meni je uvek bio moderan..."
Pročitaj više
31. Oct 2019.
Da li si odlučio/la koji ćeš kostim obući večeras, u noći koju će lampa u obliku tikve osvetliti i spremno dočekati tebe kao još jednog gosta ovog praznika? Ako još uvek nisi siguran/na u izbor svog kostima, možda će ti pomoći zanimljivost o tome koje su bile najpopularnije nošnje u poslednjih 150 godina i istorija o tome na koji su se način trendovi menjali.
Pročitaj više
03. Oct 2019.
Još jedna divna Lagunina recenzija koju ćemo podeliti sa tobom. Ko je bog komunizma?
Pročitaj više
Preuzeto sa: www.favim.com
24. Sep 2019.
Nekoliko zanimljivosti o oktobru.
Pročitaj više
17. Sep 2019.
Nemaju svi sreću da žive u velikom gradu gde postoji univerzitet, stoga se u ionako velike troškove često mora uračunati i mesečni smeštaj. Još ako budući student ne „upadne“ na budžet, nego na samofinansiranje...
Pročitaj više