Zabava

29. Jun 2020.
Naša dopisnica, Jana, uradila je intervju sa devojkom koja stoji iza Instagram profila maple.things i razgovarala sa njom o njenim ilustracijama i frustracijama, kako to ona kaže, a koji ti možeš u nastavku pročitati u celosti.
Pročitaj više
03. Jun 2020.
Devetnaestogodišnji Meti Kamberi iz Niša nedavno je objavio autobiografski roman Grad bola. Sa Metijem je na ovu temu razgovarala dopisnica Mingla, Jelena Čolović.
Pročitaj više
02. Jun 2020.
Više o Svetioniku saznaj kroz ćaskanje sa Majom Rubin, projektnom menadžerkom Svetionika znanja, koja je na ovu temu pričala sa našom dopisnicom Milanom Veljko.
Pročitaj više
19. May 2020.
Dopisnica Mingla, uradila je intervju sa Art Studio Viral timom o tome kako je ovaj studio nastao, kao i o tome kakvi su im budući planovi.
Pročitaj više
28. Apr 2020.
Nastali iz potrebe da se objasne do tada nepredvidive pojave, mitovi imaju veliki značaj za kult i rituale grčkog naroda.
Pročitaj više
20. Feb 2020.
Kako smo mogli da ostvarimo i saznamo šta god nam je palo na pamet, a nismo smeli da se usudimo jer nam je bilo dobro onako.
Pročitaj više
18. Feb 2020.
Cebef je razgovarao sa Mladenom o njegovim junacima i njihovoj potrazi za srećom.
Pročitaj više
25. Dec 2019.
Ako i ti nisi smislio/la kako da se rešiš dokolice i nisi siguran/na kako provesti to slobodno vreme, imamo nekoliko predloga za tebe.
Pročitaj više
10. Dec 2019.
Mnogi se zbog studiranja sele u drugi grad i započinju život sa novim ljudima koji nisu članovi njihove porodice. Iskustva sa cimerima/kama su različita.
Pročitaj više
03. Dec 2019.
Novi album Ivice, pod nazivom „1235”, objavljen je 21. novembra ove godine za izdavačku kuću Kontra. Album ima ukupno osam pesama i biće dostupan na većini digitalnih platformi (Deezer, Spotify, Apple Music, Google Play...).
Pročitaj više