Zabava

17. Sep 2019.
Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja, otvara se pitanje studija. U današnje vreme kada se ekonomskoj krizi kraj i ne nazire, mnogi dobri učenici moraju odustati od studija zbog nedovoljnih finansijskih sredstava. Nemaju svi sreću da žive u velikom gradu gde postoji univerzitet, stoga se u ionako velike troškove često mora uračunati i mesečni smeštaj. Još ako budući student ne „upadne“ na budžet, nego na samofinansiranje...
Pročitaj više
05. Sep 2019.
Jednom je Jedan pametan čovek Uslovno rečeno pametan, Napravio grafit na zgradi: Your comfort zone will kill you.
Pročitaj više
16. Aug 2019.
,,Prouči ono što se govori, a ne onoga ko govori."
Pročitaj više
05. Jul 2019.
Istoričar Juval Noa Harari vešto je izbegao nesreću svoje profesije na koju se često gleda kao na nevažnu –postao je futurista: u knjizi ,,Homo deus: Kratka istorija sutrašnjice" (2015) prikazao je budućnost u kojoj će ljudska elita biti transformisana superljude nalik bogovima. Njegova najnovija knjiga „21 lekcija za 21. vek“ se fokusira na sadašnjost: prgrlio je popularnu psihlogiju kao i knjige samopomoći u istraživanju seizmičkih potresa koji menjaju naše međuljudske odnose, našu planet i tehnologiju.
Pročitaj više
04. Jul 2019.
Volim te je relativno. Instant je.
Pročitaj više
03. Jun 2019.
Prema filozofima, postoje dva uslova koji se moraju ispuniti da bi osoba imala slobodnu volju. Prvo, treba da postoji opcija da osoba preduzme drugačiju akciju od one koju odabere, i drugo, namera mora biti izvor njenog delovanja.
Pročitaj više
24. May 2019.
Već proslavljena kod verne publike časopisa „Lepota i zdravlje“, Duda Alapača pojavila se 2016. kao junakinja knjige „Dnevnik čuda Dude Alapače“, a dve godine docnije i u nastavku pod nazivom „Čudima nikad kraja“.
Pročitaj više
13. May 2019.
Uskoro će leto a sa njim i predah za studente koji su bili vredni tokom ispitnih rokova, pa žele sebe da počaste nekom egzotičnom destinacijom. Bilo da si željan/a lenčarenja na plaži, bilo da si mlada osoba željna avanture i istraživanja ili student željan dobrog provoda, ove letnje destinacije nude za svakog po nešto.
Pročitaj više
10. May 2019.
Treba mi, da spere sve ono skoro zacementirano.
Pročitaj više
03. Apr 2019.
Treći lični prikaz.
Pročitaj više