Zabava

10. Dec 2019.
Mnogi se zbog studiranja sele u drugi grad i započinju život sa novim ljudima koji nisu članovi njihove porodice. Iskustva sa cimerima/kama su različita.
Pročitaj više
07. Nov 2019.
,,Presrećna sam što je vintidž u modi, mada meni je uvek bio moderan..."
Pročitaj više
31. Oct 2019.
Da li si odlučio/la koji ćeš kostim obući večeras, u noći koju će lampa u obliku tikve osvetliti i spremno dočekati tebe kao još jednog gosta ovog praznika? Ako još uvek nisi siguran/na u izbor svog kostima, možda će ti pomoći zanimljivost o tome koje su bile najpopularnije nošnje u poslednjih 150 godina i istorija o tome na koji su se način trendovi menjali.
Pročitaj više
03. Oct 2019.
Još jedna divna Lagunina recenzija koju ćemo podeliti sa tobom. Ko je bog komunizma?
Pročitaj više
Preuzeto sa: www.favim.com
24. Sep 2019.
Nekoliko zanimljivosti o oktobru.
Pročitaj više
17. Sep 2019.
Nemaju svi sreću da žive u velikom gradu gde postoji univerzitet, stoga se u ionako velike troškove često mora uračunati i mesečni smeštaj. Još ako budući student ne „upadne“ na budžet, nego na samofinansiranje...
Pročitaj više
09. Sep 2019.
Ako si brucoš/kinja uskoro ćeš razumeti sve ovo, a ako si student/kinja onda tačno znaš o čemu pričam.
Pročitaj više
05. Sep 2019.
Jednom je Jedan pametan čovek Uslovno rečeno pametan, Napravio grafit na zgradi: Your comfort zone will kill you.
Pročitaj više
16. Aug 2019.
,,Prouči ono što se govori, a ne onoga ko govori."
Pročitaj više
05. Jul 2019.
Istoričar Juval Noa Harari vešto je izbegao nesreću svoje profesije na koju se često gleda kao na nevažnu –postao je futurista: u knjizi ,,Homo deus: Kratka istorija sutrašnjice" (2015) prikazao je budućnost u kojoj će ljudska elita biti transformisana superljude nalik bogovima. Njegova najnovija knjiga „21 lekcija za 21. vek“ se fokusira na sadašnjost: prgrlio je popularnu psihlogiju kao i knjige samopomoći u istraživanju seizmičkih potresa koji menjaju naše međuljudske odnose, našu planet i tehnologiju.
Pročitaj više