Zabava

03. Oct 2019.
Još jedna divna Lagunina recenzija koju ćemo podeliti sa tobom. Ko je bog komunizma?
Pročitaj više
Preuzeto sa: www.favim.com
24. Sep 2019.
Nekoliko zanimljivosti o oktobru.
Pročitaj više
17. Sep 2019.
Nemaju svi sreću da žive u velikom gradu gde postoji univerzitet, stoga se u ionako velike troškove često mora uračunati i mesečni smeštaj. Još ako budući student ne „upadne“ na budžet, nego na samofinansiranje...
Pročitaj više
09. Sep 2019.
Ako si brucoš/kinja uskoro ćeš razumeti sve ovo, a ako si student/kinja onda tačno znaš o čemu pričam.
Pročitaj više
05. Sep 2019.
Jednom je Jedan pametan čovek Uslovno rečeno pametan, Napravio grafit na zgradi: Your comfort zone will kill you.
Pročitaj više
16. Aug 2019.
,,Prouči ono što se govori, a ne onoga ko govori."
Pročitaj više
05. Jul 2019.
Istoričar Juval Noa Harari vešto je izbegao nesreću svoje profesije na koju se često gleda kao na nevažnu –postao je futurista: u knjizi ,,Homo deus: Kratka istorija sutrašnjice" (2015) prikazao je budućnost u kojoj će ljudska elita biti transformisana superljude nalik bogovima. Njegova najnovija knjiga „21 lekcija za 21. vek“ se fokusira na sadašnjost: prgrlio je popularnu psihlogiju kao i knjige samopomoći u istraživanju seizmičkih potresa koji menjaju naše međuljudske odnose, našu planet i tehnologiju.
Pročitaj više
04. Jul 2019.
Volim te je relativno. Instant je.
Pročitaj više
03. Jun 2019.
Prema filozofima, postoje dva uslova koji se moraju ispuniti da bi osoba imala slobodnu volju. Prvo, treba da postoji opcija da osoba preduzme drugačiju akciju od one koju odabere, i drugo, namera mora biti izvor njenog delovanja.
Pročitaj više
24. May 2019.
Već proslavljena kod verne publike časopisa „Lepota i zdravlje“, Duda Alapača pojavila se 2016. kao junakinja knjige „Dnevnik čuda Dude Alapače“, a dve godine docnije i u nastavku pod nazivom „Čudima nikad kraja“.
Pročitaj više