Zabava

19. May 2020.
Dopisnica Mingla, uradila je intervju sa Art Studio Viral timom o tome kako je ovaj studio nastao, kao i o tome kakvi su im budući planovi.
Pročitaj više
28. Apr 2020.
Nastali iz potrebe da se objasne do tada nepredvidive pojave, mitovi imaju veliki značaj za kult i rituale grčkog naroda.
Pročitaj više
20. Feb 2020.
Kako smo mogli da ostvarimo i saznamo šta god nam je palo na pamet, a nismo smeli da se usudimo jer nam je bilo dobro onako.
Pročitaj više
18. Feb 2020.
Cebef je razgovarao sa Mladenom o njegovim junacima i njihovoj potrazi za srećom.
Pročitaj više
25. Dec 2019.
Ako i ti nisi smislio/la kako da se rešiš dokolice i nisi siguran/na kako provesti to slobodno vreme, imamo nekoliko predloga za tebe.
Pročitaj više
10. Dec 2019.
Mnogi se zbog studiranja sele u drugi grad i započinju život sa novim ljudima koji nisu članovi njihove porodice. Iskustva sa cimerima/kama su različita.
Pročitaj više
03. Dec 2019.
Novi album Ivice, pod nazivom „1235”, objavljen je 21. novembra ove godine za izdavačku kuću Kontra. Album ima ukupno osam pesama i biće dostupan na većini digitalnih platformi (Deezer, Spotify, Apple Music, Google Play...).
Pročitaj više
07. Nov 2019.
,,Presrećna sam što je vintidž u modi, mada meni je uvek bio moderan..."
Pročitaj više
31. Oct 2019.
Da li si odlučio/la koji ćeš kostim obući večeras, u noći koju će lampa u obliku tikve osvetliti i spremno dočekati tebe kao još jednog gosta ovog praznika? Ako još uvek nisi siguran/na u izbor svog kostima, možda će ti pomoći zanimljivost o tome koje su bile najpopularnije nošnje u poslednjih 150 godina i istorija o tome na koji su se način trendovi menjali.
Pročitaj više
03. Oct 2019.
Još jedna divna Lagunina recenzija koju ćemo podeliti sa tobom. Ko je bog komunizma?
Pročitaj više