Pokreni se

Priključi se volonterskim kampovima u Srbiji

Priključi se volonterskim kampovima u Srbiji

Kako planiraš da provedeš ovo leto?

Mnogi planovi su se sigurno promenili, možda si želeo/la da učestvuješ na nekom međunarodnom volonterskom kampu u inostranstvu, ali nisi bio/la u mogućnosti da odeš, ili su se obaveze oko fakulteta, škole i posla pomerile, pa više nemaš toliko slobodnog vremena.

Mladi istraživači Srbije te pozivaju da se priključiš nekom od volonterskih kampova u Srbiji. Ovo je idealna prilika da upoznaš različite predele zemlje, upoznaš nove ljude, naučiš novu veštinu, volontiraš i doprineseš lokalnim zajednicama.

Opise i datume svih kampova možeš pronaći ovde

Prijavi se popunjavanjem ovog formulara.

Volonterski kampovi će se održavati u malim grupama do 12 učesnika i od svih volontera će se očekivati da poštuju pravila kampova i ponašaju se odgovorno kako bi zaštitili sebe i druge. Mesta na većini kampova su otvorena za učesnike iz inostranstva i Srbije i smeštanje ide principom ko se prvi prijavi. Zbog ograničenja kretanja koja i dalje važe u nekim zemljama, ne može se znati sa sigurnošću koliko će učesnika iz inostranstva moći da dođe, tako da postoji mogućnost da neki kampovi budu sastavljeni samo od volontera iz Srbije.

Za sva pitanja i nedoumice, možeš se obratiti na imejl: outgoing@mis.org.rs ili putem telefona: 011/3116663

Tekst i fotografija preuzeti su odavde

Najnovije