BOŠ za mlade

BOŠ predstavlja programe stipendija CEU

BOŠ predstavlja programe stipendija CEU

Beogradska otvorena škola i alumnisti Centralno - evropskog univerziteta u Budimpešti pozivaju sve one koji su zainteresovani za studijske programe ovog univerziteta, na prednovogodišnje predstavljanje programa stipendija kako bi se upoznali sa procesom konkurisanja, dostupnim stipendijama i uslovima rada i življenja u mađarskoj prestonici.

Alumnisti Centralno-evropskog univerziteta upoznaće one koji se nalaze u procesu pripreme konkursne prijave sa detaljima procesa konkurisanja i načinima na koji mogu svoju prijavu učiniti što kvalitetnijom i tako povećati svoje šanse za upis na neki od programa ovog univerziteta.

Predstavljanje programa stipendija i razgovor sa alumnistima CEU, zakazan je za 28. decembar u 18h u prostorijama Beogradske otvorene škole (Masarikova 5/16).

Molimo sve one koji žele da nam se pridruže da svoje prisustvo potvrde slanjem povratnog imejla na adresu akademsko.savetovanje@bos.rs  najkasnije u sredu 27. decembra do 12h.

Preporučujemo svima onima koji su zainteresovani za studije na CEU  da se pre ovog događaja bolje upoznaju sa dostupnim programima i departmanima koje ovaj univerzitet nudi i iskažu svoje interesovanje za studije na CEU popunjavanjem ovog upitnika

Izvor naslovne fotografije: pixabay.com

Najnovije