BOŠ za mlade

Šesti Youth2Business događaj

Šesti Youth2Business događaj

Šesti Youth2Business događaj pod nazivom Mladi i prvi posao organizuje Beogradska otvorena škola u okviru četvrtog multikongresa u Srbiji –Serbian VisionsYouth2Business događaj se održava 24. novembra u hotelu Radisson Blu Old Mill (Bulevar Vojvode Mišića, 15) u terminu od 12 do 14 časova.

Youth2Business događaj ima za cilj da okupi mlade i predstavnike poslovnog sektora pružajući im mogućnost da se povežu, saznaju više o pojedinačnim iskustvima uspešnih ljudi i uspešnim poslovnim poduhvatima u Srbiji. Ideja ovogodišnjeg Youth2Business događaja je da govornici u razgovoru sa učesnicima podele svoje iskustvo o tome da formalno obrazovanje ne uslovljava nužno prvi posao, kao i dalju karijeru. 

Događaj podrazumeva interaktivnu komunikaciju govornika i izabranih učesnika. Svaki govornik će razgovarati sa ukupno 4 grupe mladihGrupe će brojati najviše 10 kandidata i rotiraće se na 20 minuta.

Na ovaj način učesnici događaja će imati prilike da poslušaju četiri inspirativne priče i nauče koji su izazovi u građenju uspešne karijere, posebno ukoliko se ona gradi kroz praksu i posao i pritom se nužno ne naslanja na znanja stečena kroz formalno obrazovanje. Različite karijerne priče govornika imaju za cilj da mladima predstave mogućnosti i podstaknu ih da razmišljaju drugačije, šire i otvorenije kada je njihova buduća karijera u pitanju.

Takođe, govornici će imati prilike da pored deljenja iskustva sa mladima, njih bolje upoznaju, čuju njihove dileme, odgovore na njihova pitanja i tako ostvare i potencijalno dugoročne kontakte sa odabranom grupom.

Događaj je odlična prilika za mlade i ambiciozne ljude da stvore nove uvide kada je profesionalni razvoj u pitanju, steknu nova znanja, ali i da se upoznaju sa vrlo uspešnima, drugačijim i smelim karijernim uspesima i njihovim kreatorima.

Govornici šestog Youth2Business događaja: 

1. sto__Vladimir Mitrović, Kreativni direktor Ovation BBDO

Formalno obrazovanje: Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu

2. sto__Nemanja Đorđević, Menadžer projekata, Inicijativa Digitalna Srbija

Formalno obrazovanje: Fakultet likovnih umetnosti i Matematički fakultet Univerziteta u Beogradu 

3. sto__Veljko Petrović, CEO, Chalet Vrhovi Kopaonik

Formalno obrazovanje: Fakultet političkih nauka Univerziteta u Beogradu

4. sto__Bojan Milosavljević, Berberin, Britva Barber Shop

Formalno obrazovanje: Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu

Pored učešća na događaju Youth2Business: Mladi i prvi posao, svi učesnici će imati prilike da pre i nakon Youth2Business događaja razgovaraju sa mnogobrojnim poslodavcima i predstavnicima kompanija u okviru celokupnog multikongresa. Na taj način, učesnicima se pruža prilika da se kroz ostale sadržaje koje nudi događaj upoznaju sa daljim tokovima nemačko-srpske privredne saradnje.

Za učešće na događaju možeš se prijaviti popunjavanjem upitnika koji možeš pronaći na ovom LINK-uPrijave su otvorene do četvrtka, 22. novembra do 12 časova, a istog dana će svi prijavljeni kandidati biti obavešteni o ishodu prijave.

*Zbog ograničenog broja mesta biće izvršena selekcija prijavljenih kandidata. Profesionalni tim Beogradske otvorene škole zadržava pravo da na osnovu podataka koje zainteresovani učesnici dostave proceni motivaciju učesnika i odobri im učešće na događaju. Ovom prilikom vas i pozivamo da poziv prosledite onima za koje smatrate da mogu biti zainteresovani za naš događaj.

Ukoliko imaš bilo kakve nedoumice i pitanja u vezi sa događajem, kontaktiraj nas na imejl aleksandra.zdravkovic@bos.rs

*Realizacija Youth2Business događaja je podržana od strane Solidar Suisse/Swiss Labour Assistance (SLA) – Kancelarija u Srbiji.

Najnovije